• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

29.05.2019

11:22

PRONAĐENA POVERLJIVA DOKUMENTA ROSU! Papiri ispali nekom od šiptarskih starešina tokom upada na sever Kosmeta, u njima PLAN NAPADA I TAJNI PODACI O SRBIMA!

Politika

PRONAĐENA POVERLJIVA DOKUMENTA ROSU! Papiri ispali nekom od šiptarskih starešina tokom upada na sever Kosmeta, u njima PLAN NAPADA I TAJNI PODACI O SRBIMA!

Podeli vest

Tokom jučerašnje brutalne akcije specijalnih jedinica ROSU na severu Kosova i Metohije, neko od starešina izgubio je poverljiva dokumenta sa fotografijama i ličnim podacima Srba, koji su bili meta upada na sever!

Dokumenta sadrže i detaljan operativni plan akcije i imena i prezimena policajaca sa brojevima telefona, a pronašli su ih građani, prenose izvori Novosti.

U papirima su i fotografije i lični podacie Srba koji su bili meta udara Albanaca na Kosovsku Mitrovicu, Leposavić i Zubin Potok. 

NOVI UDAR ALBANACA NA SRBE VEĆ 5. JUNA?! Šiptari žele da se DOKAŽU PRED KLINTONOVIMA I VESLIJEM KLARKOM!

Ova dokumenta biće svakako od koristi u daljem razjašnjenju akcije koja je južnu pokrajinu dovela na rub oružanog sukoba a izvedena je pod plaštom navodne borbe protiv kriminala i korupcije.

Specijalne jedinice ROSU upale su juče na sever Kosova i uhapsile 28 osoba, od kojih su 23 Srbi.  Tokom akcije povređene su četiri osobe. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 4 godine

Prosli put gubili okvire sad planove ratovanja protiv GOLORUKOG NARODA i oni prete nekom ???? .

Giša

pre 4 godine

Ma kakve tajne papire šta lupate.Kod njih nema ništa tajno sve je javno i javno rade.To je šaka jada i bijede koje bi ozbiljnimomci poderali za jedan sat.Znam ja dobro tu vrstu kabadahija koji se kur.e na sirotinji i nejači.Takve sam trao kao vaške mater je.em.Nek izađu na liniju vatre ozbiljnoj ekipi ako imaju mu.a.

kiza

pre 4 godine

Pa ne mogu oni da se snađu u 21-om veku kada žive o 8-om.

Anarhista

pre 4 godine

Док постоји шиптар, свака прича је узалудна.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija