• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

29.05.2019

22:45

(VIDEO) ISPOVEST PRETUČENOG SRBINA! Tukli su me zbog melodije Marša na Drinu!

Politika

(VIDEO) ISPOVEST PRETUČENOG SRBINA! Tukli su me zbog melodije Marša na Drinu!

Podeli vest

Jedan od Srba koji je pretučen u Zubinom Potoku a zatim i uhapšen, Predrag Milovanović, kazao jeza Informer, nakon što je pušten da se brani sa slobode, da su ga pripadnici policije tukli do besvesti

On u ispovesti za naš portal kaže da je bio ispred kuće rođaka i da je tu napadnut i pretučen.

Bio sam ispred kuće rođaka, a prethodno sam decu odvezao do škole a suprugu do posla. Rođaci su mi rekli da je ispred moje kuće gužva. Tada je stigla policija i direktno su krenuli na mene jer su mislili da sa nekim komuniciram preko telefona. Bacili su me na zemlju, oteli mi telefon i hteli da ga isključe, pokušavali su da uđu u galeriju, priča Predrag šta su mu sve radili pripadnici ROSU.

Tukli su me ispred rođakove kuće ali i u džipu. Zvala me je supruga i tada je zazvonio moj telefon, koji mi je policajac prethodno oteo, i čula se melodija „Marša na Drinu.“ To ih je opasno naljutilo pa su mi razbili telefon i tukli me do besvesti, rekao nam je Predrag Milovanović na čijem se licu još uvek vide povrede koje je zadobio tokom neosnovanog hapšenja.

Predrag i još petorica Srba, koji su tokom celog dana bili na saslušanju u Osnovnom sudu u severnoj Mitrovici, pušteni su da se brane sa slobode. Njima se na teret stavlja da su ometali službena lica u obavljanju službene radnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija