• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

30.05.2019

11:59

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ O UPADU ROSU NA SEVER KiM: Cilj Prištine je isključivo preuzimanje kontrole nad severom Kosova, ŽELE DA ZASTRAŠE I OTERAJU SRBE ODATLE!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ O UPADU ROSU NA SEVER KiM: Cilj Prištine je isključivo preuzimanje kontrole nad severom Kosova, ŽELE DA ZASTRAŠE I OTERAJU SRBE ODATLE!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer, Dragan J. Vučićević, za Novo jutro televizije Pink, rekao je da akcija ROSU na severu Kosova nije imala za cilj nikakvo sprovođenje zakona, kao i da cela priča o navodnoj borbi protiv organizovanog kriminala, o pravnoj državi, nema nikakve veze sa time

- Ta akcija je imala za cilj samo i jedino zastrašivanje Srba na severu Kosova i njihovo teranje da odustaju od života na severu Kosova. Cilj Prištine jeste da preuzme celu kontrolu nad severom Kosova. To je jedina njihova ambicija - rekao je Vučićević.

Kako je rekao, u ostvarenju tog cilja oni imaju podršku određenih zapadnih centara moći i tako im je dozvoljeno ono što bi svakome drugom bilo zabranjeno.

- Oni su koristili prekomernu upotrebu sile i iživljavali su se nad nevinim narodom. Imamo izjave više svedoka i žrtava, od kojih su neki službenici međunarodne administracije na KiM. Oni svedoče o njihovom iživljavanju. Tukli su na svakoga na koga bi naišli. Upadali u kuće i lomili nameštaj. Čak su i repetirali pištolje i puške i pucali pored glava - rekao je Vučićević.

Prema njegovim rečima, očigledno je da to nije bila nikakva akcija niti borba protiv mafije i organizovanog krimiinala, već, kako doaje, akcija pokušaja zastrađivanja ljudi na severu Kosova, kako bi oni odustali od života tamo i otišli.

Foto: printscreen

- Pokušavaće da povuku i neke radikalnije poteze na ubuduće. Država Srbija je jasno rekla i postavila crvenu liniju naše zemlju. Dakle, ukoliko neko pokuša novi pogrom i etničko čišćenje, Srbija će reagovati - rekao je Vučićević.

Kako je rekao, i u ovoj situaciji smo imali još jedan grozan dokaz pristrasnosti zapadnih sila.

- Vlasti u Beogradu nisu bile upoznate sa akcijom koja je spovedena u utorak ujutru. Država je znala da se to sprema, predsednik je upozorio na mogući scenario, znalo se da spremaju napad i da se spremaju da hapse Srbe na severu koje će da optuže za criminal i korupciju. Sve to naravno izrežirano i montirano da bi se obezglavili Srbi na severu Kosova - rekao je Vučićević.

(VIDEO) VUČIĆ SE UKLJUČIO UŽIVO U PROGRAM TV PINK: Sa istim rečima napadaju me Jutarnji list, Avaz i Rada Trajković, a ja im poručujem - BIĆU UVEK UZ SRPSKI NAROD, UZ ISTINU I PRAVDU!

On je istakao da su neki od lidera Srpske liste lažno optuženi bez ikakvog dokaza, i bez ikakvog argumenta.

Foto: printscreen

- Oni su uhapsili policajce sa severa za koje pretpostavljaju da mogu da im pruže otpor u slučaju napada na sever Kosova. Njihov krajnji cilj je da se uhapsi komandant za sever Kosova, kako bi i njega optužili i naterali da ne bude više tamo - rekao je Vučićević.

ĐILASOVCI SU GORI ŠIPTARI OD ŠIPTARA! Verovali ili ne, Rada Trajković kaže da je Vučić trebalo da podrži akciju ROSU?!

Kako je rekao, cilj im je da svi Srbi za koje procenjuju da bi mogli da im budu pretnja na severu Kosova, žele da sklone.

- Nažalost, i ovde u Beogradu ima onih koji podržavaju ovaj napad. Đilasovci su javno podržali ovo prebijanje Srba. Sram ih bilo, oni su isturili Radu Trajković da priča kako je Vučić kriv za ovo na severu Kosova. Za šta smo krivi, za šta su krivi Srbi na severu Kosova? Zato što kao ona ne pristaju da ljube ruku Tačiju i Haradinaju - rekao je Vučićević.

POGLEDAJTE GOSTOVANJE VUČIĆEVIĆA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran miljkovic

pre 4 godine

КАДА СВАКА ЛУДА УРЕЂУЈЕ НОВИНЕ,то може једино овде,овај РУСОФИЛ,не схвата да је пребијен РУСКИ официр КФОРА и да су они тако јаки било би ту свашта,ОВАКО РУСИ САМО ДАЈУ САОПШТЕЊА и НЕГОДОВАЊА. Овај примитивац не слуша ни ПРЕДСЕДНИКА који отприлике рече да се РУСИЈА усвету уздиже захваљујући ХАРИЗМИ ,госп. ПУТИНА,што значи не као ОРУЖАНА СВЕТСКА СИЛА,госп. БУЗДОВАНУ,тако би и нас бранили само САОПШТЕЊИМА,СВА СРЕЋА ТЕ ИМАМО ОВОГ ПАМЕТНОГ ПРЕДСЕДНИКА, а теби у твојим ЛАЖИМА ни бог не може ПОМОЋИ.

Joco

pre 4 godine

A lo si ti .....pa ti nisi novinar ti si LUPETALO...SMEŠAN SI....KAD ZNAŠ DA LUPETAŠ O KOSOVU I METOHIJU...IDI DOLE PA BLEBEĆI....TUŽNO JE DA TI NEŠTO KAŽEŠ...A LAŽEŠ NA KILOMETRE...SAMO ZATO DA BIH IMAO TIRAŽ I STRPAO LOVU U DŽEP...A USTVARI LAŽ TVOJIH NOVINA UNOSE NESTABILNOST U JEDNU KUĆU...U JEDNU ZAJEDNICU...JER SE IZGUBE O TVOJIM LAŽIMA...KO PIŠA UZ VETAR OSTAĆE POPIŠAN CEO ŽIVOT...STARA SRPSKA POSLOVICA...MOJ LAŽOVE

Dragan

pre 4 godine

Nista neznas cilj je novi rat za koji bi bili ponovo mi osudjeni a oni bi uz pomoc NATO dosli do NIŠ-A.

Srbin

pre 4 godine

Sta ti znas ovne jedan. Ne znas dje si supalj...

Mile lala

pre 4 godine

Осим застрашивања срба на КиМ ради њиховог истеривања, ово су урадили и да покажу колико је слаба власт у Бгд и колико остатак Србије неће предузети ништа колико год шиптарски фашисти и ктиминалци заслуживали.

pljuc

pre 4 godine

meni taj vučićevic izgleda ko pomalo luda persona ali, možda me izgled vara mozda je ipak totalno lud

deda Raša

pre 4 godine

Sve sto ste rekli je tacno. Medjutim. mene muci jedno pitanje na koje ne mogu naci odgovor. Naime radi se o ulasku Srbije u EU (za nju nema alternative). Da bi usli u tu fasisticku tvirevinu, uslov je priznanje Kosova kao nezavisne drzave. I sta onda nase rukovodstvo ceka? Ako nece da prizna Kosovo, onda neka se odrekne EU. Ako pak hoce u EU po svaku cenu, onda neka vlast predaju VUKU JEREMICU, koji vec ima pedigre zapada i zna sta mu je dalje ciniti. Izgleda da sem njega, niko ne zeli da bude VUK. E pa tako ce biti u nedogled, sve dok se ne okrenemo na ISTOK. Kad necemo na ISTOK neka nam cine sta god hoce. Sami smo krivi sto ne znamo na koju ce mo stolicu.

djorđe

pre 4 godine

Ko si bre ti da daješ izjave ?U nijednoj normlnoj državi, takvi poltroni ne bi bili ni na farmama.

Milan

pre 4 godine

Ma cim su culi da ce D.J.Vucicevic da ide da brani nas narod na Kosovu i Metohiji, odmah su se razbezali! Vucicevicu, kad ces da objavis sve presude i kazne kojima su te osudili Srpski sudovi?

Giša

pre 4 godine

Moj uredniče ti ne vidiš dalje od terazija.Sjever Kosova mogu uzeti svaki čas međutim njima je više zappelo za oko jug Srbije a i sačekaće razvoj događaja u Sandžaku pa onda o jednom trošku daxzavrše posao.Nažalost Srbija neće smjeti prići blizu granice a kamoli da interveniše.Da je Rusija htjela pomoći do sada bi bili na Kosovu sa svojim kontingentom.Na kraju zna se da su aerodrom prodali NATOu svojevremenom.

mihajlo

pre 4 godine

Preuzeli bi oni već, samo neznaju kakva će biti reakcija .

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija