• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.05.2019

12:56

SLOVENCI RASKRINKALI ŠIPTARE! Seme incidenta na KiM posejao je Haradinaj, UZ PREĆUTNU PODRŠKU ZAPADA!

Politika

SLOVENCI RASKRINKALI ŠIPTARE! Seme incidenta na KiM posejao je Haradinaj, UZ PREĆUTNU PODRŠKU ZAPADA!

Podeli vest

Slovenački list Dnevnik ocenio je da je seme incidenta, koji se dogodio pre dva dana na severu KiM, posejao kosovski premijer Ramuš Haradinaj započinjanjem carinskog rata sa Srbijom i BiH, uz, kako ističe slovenački list, prećutnu podršku međunarodnih aktera

"Takav uvod u nastavak Kosovske bitke, sa nemom podrškom UNMIK-a i KFOR-a, EU i SAD, je fatalan scenario za region", piše list, prenosi STA. 

Kako se navodi, posledice koje incidenti na severu Kosova mogu da imaju na odnose između Prištine i Beograda nisu razlog za zabrinutost, ali je razlog za zabrinutost to što u odnosima među balkanskim zemljama i šire dominira "princip manipulacije".

(VIDEO) ISPOVEST UHAPŠENOG I BRUTALNO PRETUČENOG SRBINA SA KiM: Udarali su nas kundacima po rebrima i glavi, TUKLI SU I MOJU ĆERKU!

"Zapravo, kosovski lideri slede samo primer svojih političkih uzora, koji ne mogu manje da brinu o svojim građanima", navodi dnevnik.

List navodi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić indirektno dao do znanja svojim sunarodnicima da je bitka za Kosovo izgubljena, a da je Haradinaj to očito shvatio kao Vučićevu predaju.

(VIDEO) VUČIĆ O UPADU ROSU NA KiM: Ovo je strašan teror nad Srbima, ali NOVU "OLUJU" SRBIJA NEĆE DOZVOLITI!

Međutim, list zaključuje da ako u Haradinaju postoji barem jedna "sitna čestica državnika", on neće dozvoliti da se Kosovo transformiše u potpunu "antidržavnu, korumpiranu do kosti zemlju" kojom dominiraju kriminalne organizacije i "paraziti koji se hrane sadašnjim zastojem".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 4 godine

Ako Vučić misli da je bitka za Kosovo i Metohiju izgubljena neka se hitno skloni. I treba ga ako preda Kosovo osuditi za veleizdaju!!!

kole

pre 4 godine

Obratiti paznju na ovo o AV-u... (Doskora sam ga podrzavao, a od skora sam zgrozen... )

Ljubo

pre 4 godine

Koja li je razlika izmedju Siptara i Slovenaca ,mislim i sigurno da je nema ,ako su u pitanju Srbi i Srbija . Prvi izrazito glupi i nastrojeni prema nama ,drugi izrazito mudri ,pametni i neprijateljski okrenuti prema Srbima i pravoslavlju .Mogu dok smo mi Srbi naivni iz decenije u deceniju.

Rade

pre 4 godine

Slovenija je pre raspada Jugoslavije pruzila punu podrsku Kosovskoj recesiji, a tokom rata oruzjem i neka sada cute. Ni jednog trena nisu bili uz Srbiju nitice istinski biti. Ziveo sam u Sloveniji u to vreme i doziveo nevidjen sovinizam koji do dana danasnjeg nije splasnuo. Samo su zbog nedostatka radne snage primorani da i dalje primaju “ juznjake” inace nikoga iz bivse ne podnose.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija