• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.05.2019

15:35

BRNABIĆ: Pacoli nije iz šume i zato me čude njegove izjave

Politika

BRNABIĆ: Pacoli nije iz šume i zato me čude njegove izjave

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da veruje da će joj, kada bude želela da ide na Kosovo, to biti omogućeno bez obzira na izjave prištinskih zvaničnika

 - Nisam naročito zabrinuta zbog takvih izjava i verujem da će mi biti omogućeno da odem na Kosovo kada to budem želela -  rekla je Brnabićeva upitana da prokomentariše izjavu kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacollija da će joj biti zabranjen ulaz na Kosovo "dok sledi rasističku ideologiju".

Ona je dodala da ne misli da su takve izjave nešto samo protiv nje, Srbije ili regionalne stabilnosti, već su i protiv interesa Albanaca, i ne samo evropskih već i civilizacijskih vrednosti.

Dodala je da ipak to nije očekivala od Pacolija jer on nije jedan od "ljudi iz šume" o kojima je govorila.

 - Oni su u uniformi bili u šumi, iz nje su izašli i direktno postali deo političke elite u Prištini. Volela bih da su došli iz nevladinog, civilnog sektora, ali nisu. Pacoli nije izašao iz šume i zato me čudi što se osetio prozvanim -  izjavila je Brnabićeva na zajedničkoj koferenciji sa premijerom Slovačke Peterom Pelegrinijem. 

Premijerka je dodala da su lideri kosovskih Albanaca bili optuženi za najteže ratne zločine, ubistva dece, silovanja.. .ali su oslobođeni jer su svi svedoci ubijeni tokom suđenja.

 - To su osobe koje sprečavaju protok robe i u skladu s tim, sledeći korak im je sprečavanje slobode kretanja. Ako misle da je to u interesu boljeg života na Kosovu, s tim se ne slažem -  izjavila je Ana Brnabić i dodala da to žitelje Kosova vraća u 18 vek.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nesko

pre 4 godine

ne zeli Pacoli da se podseca kako je zaradio prvi milion

GrofMonte

pre 4 godine

Odakle si ti izišla pička ti mater pederska?

NE POMAZU MU NIKAKVI FEJSLIFTI

pre 4 godine

Pa kako onda nije iz sume???? Geni su cudo.

SS

pre 4 godine

Možda nije baš iz šume,al u nju ide da lovi,zato se ne uzbuđavaj Ana.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija