• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2019

23:59

ANGELA DISCIPLINUJE RAMUŠA: Merkel sa Haradinajem u Berlinu 6. juna o dijalogu!

Politika

ANGELA DISCIPLINUJE RAMUŠA: Merkel sa Haradinajem u Berlinu 6. juna o dijalogu!

Podeli vest

Portparolka nemačke vlade Martina Fic saopštila je da će se nemačka kancelarka Angela Merkel i kosovski premijer Ramuš Haradinaj sastati u Berlinu 6. juna i da će centralna tema razgovora biti dijalog Beograda i Prištine, prenela je prištinska Gazeta ekspres.

Fic je za Gazetu ekspres dodala da će sastanak Merkel i Haradinaja biti "dobra prilika za razmenu ideja uoči Pariskog samita".

List procenjuje da će na tom sastanku Merkel i Haradinaj razmeniti ideje u vezi nastavka dijaloga, a što će biti razmotreno i na samitu u Parizu 1. jula.

Komentarišući razvoj događaja na severu Kosova, portparolka Merkelove je, kako se navodi, pozvala Beograd i Prištinu "da rade na smirivanju situacije", dodajući da Nemačka pažljivo prati dešavanja na Kosovu i reakcije Beograda.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
saja

pre 4 godine

Nebi ni bilo problema Kosova da ga Tito nije prodao Zapdau za lovu.

srbo

pre 4 godine

Za sav nesretluk na prostoru bivse YU su verovatno najzaslužniji nemački jastrebovi i politika koja se valja vekovima,znamo ko je na balkanu i zasto instalirao novu državu Albaniju,ko je prvi priznao RH,kome su interesi uskraćeni nakon dva velika rata i kome ne odgovara stabilna i jaka Srbija.Naravno tranzicijom i pljačkom su kupili i oteli prostor koji je bio pokriven njihovom valutom posle prebrojavanja prelaskom na evro,unistenjem vojnih resursa računaju da nema potencijala za otpor i da je krajnje vreme da se otme i Kosovo i Metohija,malo morgen.

srba milo

pre 4 godine

Disciplinuje? Pa koga Vi zavaravate? Ramus odlazi kod Merkelove da joj ocita bukvicu i izda naredjenja za dalje ponizavanje Srbije! Kome vise nije jasno da su Albanci postali gazde Nemackoj i Francuskoj. Brzo ste zaboravili da je Makronu zapreceno da ce Francuska biti u plamenu ako isporuci Haradinaja koji je trebao biti isporucen Srbiji, Zaboravili ste da je Makronu naredjeno da ponizi Srbiju na godisnjici pobede a da istovremeno sve pocasti daju Albancu Taciju! Ne obracate paznju na izjavu merkelovog PR da Nemacka posmatra sta se desava na Kosovu i prati reakciju Srbije, jer to sto se radi na Kosovu to je po diktatu velikih koji sada cekaju reakciju Srbije kako bi istu mogli iskoristiti za konacno odvajanje Kosova u potpunosti! Dajte ljudi, pa Kosovo je odavno postalo gazda u Evropi!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija