• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

03.06.2019

13:02

RADA ZVEZDA ŠIPTARSKIH MEDIJA! Dobila podršku zbog napada na predstavnike Srba sa KiM!

Politika

RADA ZVEZDA ŠIPTARSKIH MEDIJA! Dobila podršku zbog napada na predstavnike Srba sa KiM!

Podeli vest

Predsednica Evropskog pokreta za Kosovo i jedan od osnivača Đilasovog Saveza za Kosovo Rada Trajković omiljena je u šiptarskim medijima

Đilasov i Radin Savez za kosovo stao je po ko zna koji put na stranu albanskih agresora na KiM, okrivivši predsednika Srbije Aleksandra Vučića što brani tamošnje Srbe.

Trajković je upad ROSU na sever Kosova nazvala borbom protiv kriminala koju treba da podrži i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Podrška Đilasu i Radi za njihov rad i svesrdno zalaganje za borbu protiv rođene zemlje i interesa našeg naroda na KiM, stiže od albanskih medija, koji zdušno prenose njihove izjave i intervjue.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija