• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2019

10:50

(FOTO) OVAJ JE STVARNO PROLUPAO! Obradović sprovodi Đilasove namere: Treba ukinuti SANU!

Politika

(FOTO) OVAJ JE STVARNO PROLUPAO! Obradović sprovodi Đilasove namere: Treba ukinuti SANU!

Podeli vest

Lider Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović potkačio je na Tviteru Srpsku akademiju nauka i umetnosti

Boškić je počo da sprovodi u delo namere svog opozicionog ortaka Dragana Đilasa.

Gde Điki okom tu Boškić skokom.

Ovoga puta oglasio se na Tviteru i istakao kako treba ukinuti SANU!

Foto: Printscreeen

- Ovo je poslednja šansa za SANU da se uključi u društveni život i pozove vlast na dijalog sa onima koji drugačije misle, da zatraži slobodu misli, medija i izbora. Ako to ne urade treba ih rasformirati jer nisu položili osnovni test da li imaju moralnu intelektualnu kičmu ili ne - napisao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 4 godine

Ne mogu da vrujem koliko je ovaj Boškić inteligentan? On bi da raspusti SANU? Zaista genijalno! Ja bih odmah njega preporučio na mesto predsedavajućeg u SANU-u a za pomoćnike ove njegove iz koalicije pa da nam se divi čitav svet? Kakav idiotizam?

Vla

pre 4 godine

Ovi su zaista zreli za psihijatriju kao I oni koji misle kao oni

Zoran

pre 4 godine

Jel' ovaj prima poslaničku platu da ne dolazi na radno mesto i da se zamlaćuje po ulicama? Ako nije poslanik, onda neka uzme dokumenta iz narodne skupštine, pa put pod noge.

Ljubiša

pre 4 godine

A je'l vi mislite da Boško zna šta je to SANU?Pa on misli da je to Srpski A Napredni Uspeh.Pa njega sprdaju i ovi iz SzS,i ono što je još ostalo u Dveri.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija