• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTK2

10.06.2019

20:29 >> 20:33

SRBIJO, SPREMAJ SE ZA... UJEDINJENE NACIJE ODLAZE SA KOSOVA? Ambasador Finske otkrio jeziv plan Zapada!

Politika

SRBIJO, SPREMAJ SE ZA... UJEDINJENE NACIJE ODLAZE SA KOSOVA? Ambasador Finske otkrio jeziv plan Zapada!

Podeli vest

Ambasador Finske u UN Kai Sauer ocenio je da prisustvo UN na Kosovu nije više potrebno, prenosi RTK2

U intervjuu za njujorški "Ist Vest institut" o ulozi koju UN treba da odigra u budućnosti, on kaže da UN treba da se fokusira na druge regione a ne na Zapadni Balkan.

- Kosovo je vrsta mikrokosmosa međunarodne politike i njenog razvoja. Međunarodna politika nije funkcionisala od samog početka, bilo je tenzija između Rusije i zapadnih sila, što je pogoršalo situaciju, imajući direktni uticaj na nju - rekao je Sauer.

DODIK JASAN, VOJSKA BIH NEĆE BITI NA GRANICI IZMEĐU RS I SRBIJE, NIKAD! Za Srpsku je to crvena linija, Sarajevo može da veća, ali..

Ambasador Sauer naglašava da je cilj Kosova i drugih zemalja regiona da uđu u EU jer je ona najbolji partner za pomoć ovim zemljama da se učlane, navodi RTK2.

(VIDEO) SPC POZIVA NA "ODBRANU SVETINJA BOŽJIH" U CRNOJ GORI: Pogledajte ovo i sve će biće vam jasno KOLIKO ZLO SU MILOGORCI!

Kai Sauer važi za poznavaoca prilika na Balkanu jer je dugo bio angažovan u regionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mislav

pre 4 godine

baš će se "spremat". Kosovo je siromašno, bijeda, a srbi su prevelike kukavice da bi napali ikoga koga ne mogu barem opljačkat.

Saradžogla

pre 4 godine

Čim amer počne da zateže i neispunjava ,,muzičke želje albanskoj narko mafiji,, eto im belaja!Samo ne uče albanci da voze one aviončine već će da kupe ,,atomske bombe domaće radinosti,, !Ako niste znali da se mogu izraditi tolicke atomske bombe sada znate.Sarađivali su u Albaniji sa rusima i vrlo brzo su ih najurili da se rusi jedva utekli.Onda su im došli kinezi pa su i njih najurili.PS.Ajd sada ti objasni ameru šta ih čeka od albanaca?

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Sramotno je to sto Srbija jos odavno nije spremna .

Karma

pre 4 godine

Ma 95g su vam Hrvati uništili Veliku Srbiju a sada će vam Albanci uzeti ne samo Kosovo i crkve nego će vam uzeti čak i Nebesku Srbiju gde će ostaviliti samo 72 srpske device da im dočekuju i zadovoljavaju herojske borce?

paja

pre 4 godine

Super taman da mozemo da udjemo sa nasom vojskom!

vucic izdajnik

pre 4 godine

za sta da se sprema ova srbija zemlja treceg sveta za povratak u kameno doba u koje bi je vratio nato za 2 dana

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija