• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1

11.06.2019

12:26

ČIST FAŠIZAM! Međunarodna lopovčina Vuk Jeremić bi da zabrani sve koji nisu isti kao oni!

Politika

ČIST FAŠIZAM! Međunarodna lopovčina Vuk Jeremić bi da zabrani sve koji nisu isti kao oni!

Podeli vest

Predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju Vuk Jeremić gostujući na TV N1 izjavio je da će, ako njegovi dođu na vlast, zabraniti sve političke partije i pojedince koji im nisu po volji


Jeremić je izjavio da se slaže sa stavom šefa ravnog tima njegove partije da bi trebalo zabraniti Srpsku naprednu stranku, Socijalističku partiju Srbije i Srpsku radikalnu stranku i dodao da će to biti sprovedeno po zakonu koji će donetu u Skupštini kad dođu na vlast...

Jeremić je ovakvom izjavom još jednom potvrdio fašističke metode koje on i njegovi pajtaši iz Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović nameravaju da sprovedu u Srbiju, ako se kojim slučajem ponovo dokopaju vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zozonbg

pre 4 godine

Ma, manite me sa tom lopurdom. Da jeste, a nije, bio bi procesuiran, bez obzira ko mu drzi ledja,

Bora

pre 4 godine

Genijalna ideja! Kad ja dodjem na vlast, naravno na ulici i uz pomoć inostranih nalogodavaca i dolara,ja ću zabraniti sve partije i ostaviti samo moju! Šta će nam izbori? To je demokratski! Sve su pokazale i dokazale da su nedorasle izazovima vremena u kome smo! Ovu državu su demolirali da je generacije, ako budu ovde ostale, neće lako oporaviti!

XXL

pre 4 godine

Srpski narod ima izreku za takve - ludom radovanje.

nemanjic

pre 4 godine

Kockasti, mozes jedino da im se napusis k...a, naravno, ako ti daju

laki

pre 4 godine

on će kad dodje na vlast da zabrani sns, sps, radikale. možda to i uradi???? ali vuče zlobnice, lazovcino, korumpirani političari i belosvetski lopove, narod nećeš moći da zabrani. nece te narod, pa takvog čoveka moze samo rodjena majka da voli, i naravno supruga, dok imas lovu.

zora

pre 4 godine

Ja bi zamolila glavonju da Srbiji pokaze svoje americke diplome i da objasni narodu kako je finansirano njegovo skolstvo znajuci da godina kosta njaj manje 50 hiljada eura, i da njegovi roditelji nisu bili tajkuni.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija