• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina.rs

11.06.2019

16:54

(VIDEO) VUČIĆ ISPUNIO ŽELJU MALOM RAJKU: Ne brini, doneće ti Ana Brnabić bicikl kad bude dolazila za 10 dana!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ ISPUNIO ŽELJU MALOM RAJKU: Ne brini, doneće ti Ana Brnabić bicikl kad bude dolazila za 10 dana!

Podeli vest

Dok su meštani poplavljenih područja od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražili da im pomogne u saniranju štete, da renoviraju kuće i propale objekte, mali Rajko iz sela Krstac kod Lučana poželeo je novi bicikl, jer mu je stari odnela poplava

 

- Vučiću, kupi mi bicikl, molim te, voda ga je odnela - rekao je Rajko.

VUČIĆU, KUPI MI BICIKL, MOLIM TE! Dečak Rajko iz sela Krstac kod Lučana raznežio predsednika Srbije!

Predsednik nije ostao imun na ovakvu molbu pa je Rajku odgovorio:

- Kupićemo Rajko ne sekiraj se, pa da ponovo ovuda voziš bicikl. Doneće ti Ana Brnabić kad bude dolazila za desetak dana - rekao je Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

To je pravi narodni predsednik države! (Bila sam apsolutno sigurna da će Vučić ispuniti dečakovu želju i kupiti mu bicikl, pa sam to napisala u prethodnom tekstu.)

ja

pre 4 godine

Mali ce pobeci iz Srbije cim napuni 20 godina. Dzabe mu kupujete becikl.

Rajko

pre 4 godine

Nije mi jasno da neko ovakvu vest proglasi za negativnu.Ne bih voleo da razmišljam kao ti nesretnici.

Ljube

pre 4 godine

I onda ovi zapadni plaćenici njaču i kukaju da Vučić nekoga tera da glasa za njega ... Pa ti ljudi tamo, posle tog gesta koji je beznačajan, glasaće za njega dok su živi, čak i kad ne bude na glasačkom listiću. Lekcija uobraženim, samoživim i narcisoidnim "političarima" kako se stiče popularnost i glasačka mašina.

svestenik

pre 4 godine

da samo otac tog deteta , ta bicikla mi u kucu nebi usla .sodoma i gomora da mu donese biciklu.takv samo esrec donose.rezim manipulise dcom,ali valjda ddete ima oca ili dostojanstvo porodice toliko vredi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija