• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/alo

12.06.2019

19:41

VUK DRAŠKOVIĆ: Vučićeve napore za istorijski sporazum Srba i Albanaca podržavam i podržavaću ubuduće

Politika

VUK DRAŠKOVIĆ: Vučićeve napore za istorijski sporazum Srba i Albanaca podržavam i podržavaću ubuduće

Podeli vest

Gostujući u emisiji "Stav" na TV O2 predsednik SPO Vuk Draškovic istakao je da maksimalno podržava napore predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se postigne dogovor i pomirenje izmedju Srba i Albanaca. Draškivic je istakao da je atmosfera u Srbiji takva da je teško biti optimista.

- Ovde svest naroda kreiraju službe bezbednosti, njihovi mediji, njihovi pisci, njihova propaganda koja je tesno povezana sa propagandom ruskih zilota u našoj crkvi, povezanih sa propagandom jastrebova iz Kremlja koji zapravo na Balkanu a naročito u Srbiji žele da stvari drže zamrznutim i da podstrekavaju nastavak mržnji i sukoba jer samo u tome vide šansu za prodor i uticaj Rusije na Balkan.

Predsednik SPO Vuk Drašković je naglasio i da Srpska Crkva i mnogi drugi koji predstavljaju srpsku nacionalnu elitu se pozivaju u 21.veku na neku Lazarevu kosovsku zakletvu koja je izmišljena i koja je mit.

- Po toj zakletvi mi moramo da izginemo na Kosovu jer je zemaljsko carstvo kratko i treba ga prezreti, a nebesko carstvo, carstvo smrti je zauvek i treba ga poštovati. U svim kritičnim razdobljima po nacionalni opstanak naša Crkva se opredeljivala za smrt, a nikad za život.

 

VUK DRAŠKOVIĆ: Moguće je zatražiti od SB UN da podrži prilagođavanje granica između Srbije i KiM

Zbog svega toga ništa dobro ne možemo očekivati. Ja sam preskupu cenu platio 1991 godine, kada sam pisao Miloševiću i kada sam ga preklinjao da prekinemo rat i da Jugoslavija postane konfederacija.

Proglašen za nacionalnog izdajnika - izjavio je predsednik SPO i poslednji sef diplomatije SCG Vuk Drašković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DrAgan

pre 4 godine

Tako je Vuce svaka ti ispravna.Mi Koji SMO BILI u Spo Nismo izdali ni komarca u Srbiju a kamoli nasu Srbiju.Moramo da proizvedemo normalnu drzavu jer je nase propadanje ovih 30 godina istorisko inecemo moci Sami da ovo nadoknadimo.Uzni Mo se u pamet I hrabro.

Jozo daj vode

pre 4 godine

Kakav licemer 1991 si formirao srpskuDobrovoljačku gardu i pretio i muslimanima i Hrvatima da će nestati sa ovih prostora. Kupuješ sebi fotelju kod Vučića takvi mu ne trebaju takvi Samo mogu da mu skode

Kameleon

pre 4 godine

Da mi je znati koji je razlog da Vučić ovu protuvu drži u koaliciji kad on nema ni partiju ni glasače a njegovoj reči može se verovati manje nego masovnom ubici kad tvrdi da je nevin.

ko vuka posluša

pre 4 godine

Ако буде по Вуку онда смо ТОТАЛНО НАЈЕБ...! Ипак НАРОД НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ да се Косово и Метохија отме или преда.

Saradžogla

pre 4 godine

Vuk Drašković je trebalo da bude ministar inostranih poslova takoreći bez prekida.Svet bi ga rado prihvatio ili ti svaka država.Odlično poznaje događaje i kako to treba raditi.A da ne spominjem da zna engleski jezik.Naš sadašnji ministar Dačić jedino odlično govori hrvatski,bošnjački i crnogorski jezik.A engleski?Zna ali na srpski način ... Du ju krkenzi kikiriki? - Jes ,krk! - A leblebiju? - Nou,krk ...

Ljubo

pre 4 godine

Eto vidis ,Vucica podrzavaju takvi kao ti ,atisti - komunjare kojih je najvise ,a Srbi pravoslavci "NE" jer takve kao tebi ravne dozvolio je da se sprdate posle svega sto ste uradili jadnoj Srbiji .U zatvoru najblaze je trebalo da zavrsite .,,izdajnice jedan ,

Stefan

pre 4 godine

Ono kad te podržava skot poput ove rasrbljene skotine. Nema dalje.

Čarapan

pre 4 godine

Iz političke proðlšlosti Srbije znamo da kad se Drašković bavi politikom ili zavede narod pa izbiju nemiri ili ljubi ruke stranim politiĉarima i daje i šta ne traže.Ako to nije onda ga svrbi neki dobro plaćeni odbor za njega i Danicu.

Ljiljana

pre 4 godine

Pa nije samo Milosevic vodio rat, Vuce. Malo si zaboravio istoriju. Konfederaciju nije potpisao Alija.

Vjekoslav

pre 4 godine

Sami smo sebe doveli u situaciju braneći Slobodanov lik i delo, njegovu politiku, da danas mi ispadamo krivci za Slobodanovu krivicu odnosno mi danas potpisujemo što je on već potpisao. Ta zabluda, kao i svaka, vodi u drugu zablude, začaran krug propasti. Slobodan je dao potpis za odlazak srpske uprave, vojske, policije sa Kosova. Zar je verovao da će se ikad vratiti jer nju zamenjuje neka nova uprava. .

Justinijan

pre 4 godine

Jedva čekam kraj vlasti SNS, ali ako reši pitanje Kosova pa kako god, tu ima svu moju podršku A. Vučić.

Milos Zajecar

pre 4 godine

Ovo je neverovatno kako je covek zaslepljen velikom kolicinom dolara koje poseduje i navodjen stranom agenturom, a bitno da proziva srpske tajne sluzbe....jes bre narod nema oci da vidi....ko li u ovo moze da poveruje, promeni veru ako ti se ova nesvidja....molio kaze...a iza naplacivao debelo od Slobe svoje glasove...e jado!

aleksandarxxx

pre 4 godine

Ne mogu tebe oprati ni Dunav ni Sava.Dzaba se tusiras u informeru .

stefan imanja

pre 4 godine

a unazadjivanje drustva preko americko engleskog kralja kojeg je postavio okupator NATO nije ni spomenuo .

Anarhista

pre 4 godine

Зар је овај враг још жив.

Bojan

pre 4 godine

Razgranicavaj Hercegovinu,mi cemo se razgraniciti sa njima na Jadranu!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija