• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.06.2019

10:17

PRLJAVA ŠIPTARSKA KAMPANJA! Angažovali britanskog novinara da piše NAJGNUSNIJE LAŽI O VUČIĆU!

Politika

PRLJAVA ŠIPTARSKA KAMPANJA! Angažovali britanskog novinara da piše NAJGNUSNIJE LAŽI O VUČIĆU!

Podeli vest

Prištinski mediji ovih dana pojačali su bestidnu medijsku kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kako bi oslabili poziciju Srbije pred eventualni sastanak u Parizu

Britanski novinar Tim Maršal, bivši urednik spoljnopolitičke redakcije Sky News, a potom i saradnik mreže BBC objavio je, naime, na portalu cityam.com članak pod naslovom "Don't ignore the powder keg sitting on the EU's doorstep" (Ne ignorišite bure baruta pred vratima EU) u kojem, bez imalo blama, optužuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je zagovornik zamrznutog konflikta! A taj tekst su, naravno, odmah preuzeli svi prištinski mediji!

Foto: printscreen

U naručenom i nesumnjivo mnogo dobro plaćenom tekstu, ovaj novinarski plaćenik piše:

- Bivši ultranacionalista, predsednik Aleksandar Vučić podržava tvrdolinijaše koji i dalje žele da "zamrznu" pitanje Kosova u nadi da će se na kraju EU raspasti, NATO se raspustiti, a Rusija će ih spasiti i pomoći da obnove svoj srušeni san o "Velikoj Srbiji" (?!)

Foto: printscreen

Pored elementarne neupućenosti u političke prilike i stvarne stavove Srbije i predsednika Vučića, Maršal i njegovi finansijeri na svaki način pokušavaju da poture priču kako je "zamrznuti konflikt" pravo rešenje, iako je Aleksandar Vučić do sada "milion" puta rekao da samo dogovor sa Prištinom može doneti trajan mir regionu. 

Foto: printscreen

VUČIĆ ZA FAJNENŠEL TAJMS: Samo dogovor sa Prištinom može doneti trajan mir regionu!

Očekuje se da će u narednim danima prljava kampanja protiv predsednika Vučića biti dodatno pojačana, posebno u prištinskim medijima i jasno je da Šiptari neće žaliti para kada treba ocrniti Srbiju i njenog predsednika pred eventualne razgovore u Parizu.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Giša

pre 4 godine

Moramo se početi služiti njihovim oružjem tj lažima.Znam oni pišu za svjetske tbl a vjerujte i naše novine i te kako oni čitaju.

nina

pre 4 godine

šta očekivati od njih radili su oni mnogo gore stvari kumujući nestanku mnogih naroda ili ih kolonizirajući i pljačkajući ih.po tavanima tih gadova engleskih koliko opljačkanih stvari se moće naći???!!!

MS

pre 4 godine

Možda bi bilo rešenje da se naruči članak o žutoj kući, vađenju organa i svim ovim svinjarijama koje su albanci pravili od dolasa NATO na KiM. To bi bila istina i možda bi još nekome u svetu otvorila oči. Nisam ničiji obožavalac ali predsednik moje zemlje je predsednik i uz sve to ne vidim ko bi mogao podpisati sporazum sa onim presvučenim teroristima kojima bi ustupio celo KiM a možda i ispunite neke druge želje vezane za ustupke delova teritorije Srbije naseljene etničkim albancima. U pregovore takođe niko ne bi ušao pod sadašnjim okolnostima u kojima aoni ne poštuju ništa što je već dogovoreno, rezolucije UN, međunarodne ugovore i pokušavaju da zastraše i proteraju preostale Srbe. To ne bi učinio niko ko bi se našao u ulozi predsednika države i ako bi se takav našao to ne bi dao narod-birači.

Ko

pre 4 godine

Sad su i teritorije koje su otete od srpske drzave direktno, san o velikoj Srbiji, ko je ovde lud, a oni imaju svoju drzavu sa kojom se ujedinjuju, a mi pravimo veliku Srbiju.

zdenko

pre 4 godine

Gospodine novinaru. Ako nema odgovarajuih lekara za vas slucaj u brotaniji dodjite u Srbiju. Mi imamo jako dobre, svetski priznate strucnjake.

Kosta

pre 4 godine

Borba do kraja, mogu da pisu sta hoce svet je upoznao Vucica i njegov stav otvorenog dialoga. Siptari rade na tome da do dialoga ne dodje neshvatajuci da samo sa Srbijom moraju da se dogovore. Svi drugi su nevazni niti mogu da rese priblem bez Srbije. Mogu oni biti srecni sto Seselj nije u pregovorima.

mirko

pre 4 godine

Umesto kukanja Vucic da presavije tabak pa da tuzi!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija