• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.06.2019

12:10

AMERIČKA "FOKA" I SPECIJALAC ZA RUSIJU STIŽE U BEOGRAD! Entoni Godfri menja Skota?!

Politika

AMERIČKA "FOKA" I SPECIJALAC ZA RUSIJU STIŽE U BEOGRAD! Entoni Godfri menja Skota?!

Podeli vest

Kandidat za novog američkog ambasadora u Srbiji posle okončanja mandata sadašnjeg ambasadora Kajla Skota je trenutni zamenik američkog ambasadora u Rusiji Entoni Godfri, pišu pojedini beogradski mediji, pozivajući se na neimenovane izvore

Godfri bi kao profesionalni američki diplomata trebalo da zameni Skota, koji ove godine završava svoju službu u Beogradu.

Najviše vremena u karijeri proveo je baveći se pitanjima Bliskog istoka, Turske i Evroazije, a od regionalnih iskustava ima rad u ambasadi SAD u Hrvatskoj.

VUČIĆ čestitao rođendan Donaldu Trampu

Kako se navodi na sajtu američke ambasade u Rusiji, Godfri je 12 godina služio u američkoj ratnoj mornarici. Njegov poslednji angažman bio je na poslu kontorle sporazuma o naoružanju između SAD i SSSR-a.

Privatno, radio je kao menadžer u distributerskoj firmi, obavljajući poslove sa bivšim Sovjetskim savezom. Oženjen je američkom glumicom Anet Otul, sa kojom ima troje dece.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Mašinovođa je na beogradskoj železnici proglašen je ,,za nepoželjnu osobu,, pošto nije dao kap nafte iz lokomotive za kolege iz ranžirne stanice.A ima ih kao kusih pasa a sve seljaci iz okoliša.Na prijave nije reagovao ni jedan rukovodilac pošto su bile lažne.Samo da se takav otera iz smene.PAJZITE SADA OVO ... Poznato je da je grupa beogradskih mašinovođa uhvaćeno da kradu naftu iz dizel lokomotiva i dobili su otkaze.Snašli su se kod novog gazde gde su dobili ohoho plate i opet su uhvaćeni u krađi nafte?I gazda ih je najurio ... A među njima je bio i onaj koji je trebalo da istražuje ISTINU da su lažne prijave protiv mašinovođe koji nije davao ni kap nafte nikome.PS.Sećate se sudara putničkog voza i dizelke kod Ripanj Klenje kada su mašinovođe stale i krale naftu?Težak rad,noćne službe,polupismeni rukovodioci,totalna nebriga od države,porodični problemi,nesanica,umor,alkohol ... SRBIJA NEMA SPOSOBNE MAŠINOVOĐE ZA ,,BRZE PRUGE,, A NI OSOBLJE DA IH ODRŽAVA! ... Mašinovođa žena Ljijana Zarić ide ka penziji a stanuje kao podstanar.Na njeno pitanje dokle odgovor je sprdnja sa njom.A ko god navrati iz Bosne davaj mu ovde stan?

Svetlana

pre 4 godine

Godfri može da zameni Skota. Sumnjam da može da ga menja ili promeni. S najboljom namerom, Svetlana

Giša

pre 4 godine

Ja iskustva mu čuj u hrvatskoj bio Taj je žešća fosna u diplomatiji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija