• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

15.06.2019

10:51

STEFANOVIĆ: Svaki lider SzS služi da donese neke glasove, a kad sve saberu IMAJU JEDNOCIFREN BROJ!

Politika

STEFANOVIĆ: Svaki lider SzS služi da donese neke glasove, a kad sve saberu IMAJU JEDNOCIFREN BROJ!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da "svaki od lidera" Saveza za Srbiju (SzS) služi da donese glasove jednog dela naroda, ali kada sve saberu "nemaju nikakvih glasova", odnosno da imaju ukupno "jednocifren broj"

- Onda kada vide da im ne ide na izborima i neće ih narod, onda 'Ajde Jovo Bakić'. Samo da se dočepaju nekako fotelje - rekao je Stefanović za TV Pink.

Kazao je da policija uhapsila osobu osumnjičenu da je u kampusu Novosadskog univerziteta napala studenta Filozofskog fakulteta i aktivistu Demokratske stranke u Novom Sadu Dejana Bagarića, ističući da nasilje neće biti tolerisano. Prema njegovim rečima, opozicija "laže od jutra do mraka" kada kaže da je napadač u međuvremenu oslobođen. 

ĐILASOVCI KUKAVICE I LAŽOVI! Pretili Vučiću, a sad njega optužuju da je HULIGAN?!

Stefanović je pozvao građane da dođu u nedelju na svečani defile policije u 11.30 u Knez Mihailovu ulicu u Beogradu i najavio da će pola sata kasnije, u 11  na Kalemegdanu početi taktičko-tehnički zbor povodom obeležavanja Dana policije i Dana MUP Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Naro ih baš ne voli, bili su na vladti, narodu uradili mnogo loših stvari.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija