• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2019

11:53

DREVNA SRPČAD, JE*EM VAM MAJKU OTROVNU, IZDAJNIČKU! Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta prostački izvređao Srbe!

Politika

DREVNA SRPČAD, JE*EM VAM MAJKU OTROVNU, IZDAJNIČKU! Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta prostački izvređao Srbe!

Podeli vest

Posle Mirne Nikčević, savetnice u MSP Crne Gore koja je na fejsbuku poručila da bi zapalila sve hramove SPC u Crnoj Gori i "sva goveda tamo", vređanje Srba i Srbije nastavio je glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović koji Srbe nazvao izdajnicima, poturicama, smećarima i adolescentima i idiotima uz najpogrdnije psovke


Vujović nije propustio priliku ni da napadne novinare i glavnog urednika Informera, samo zato što otvoreno pišemo o bolesnoj nameri režima u Podgorici da otme imovinu Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori:

KRVOLOČNA MILOGORKA! Savetnica crnogorskog ambasadora bi da SPALJUJE SRPSKE CRKVE I SVEŠTENIKE!

- Gledam ovo smeće iz informera u studiju sa Vedranom Rudan bara bar- smiješno… Laprda svekoliko o velikoj srbiji… Idiote ološki shvati jednom da si smrda, veliko ništa, slušaj koliko široko žena razmišlja, jebo ti pas mater… Na koncu i najuže, shvatite drevna srpčad da ste porijeklom iz Crne Gore do jednoga jebenoga… Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam jebem otrovnu, izdajničku… Koji vaši hramovi majku vam jebem nenormalno do jednoga, idioti isfrustrirani… Na šta je ličila kelija sv Vasilija Ostroškog, od nje ste hotel napravili majku vam jebem veliko ništavnu… Ne mogu u manastir Cetinjski od vas ući ništavila nijedna… Palili su Turci manastir Cetinjski neznalice ali ga niko nikad preuzeo nije, sv Petar Cetinjski je kidao vama izrodi glave i noseve, otuda kidonosi i izdajice… Ne poturice… Turci su bili protivnici dostojni borbe, vaša borba smećari nijedni, adolescentni, zagorčava život svima na ovim prostorima godinama unazad…Pih, što meni izgleda bljutav, gadan, odvratan, beskoristan sav rad ovoga naroda koji je digao ruke od sebe…Da su nam vječni djedovi, u grob se prevrću… ŽIVJELI - napisao je Vujović.

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nina

pre 4 godine

svakakve pacove gaji ova crna pa još gora,treba njih vratiti u kanalizaciju tamo im je mesto,mislim na ovakve izrode kao što je ovaj!!!!!

Čačak 032

pre 4 godine

Ko bi ovo govedo i on bi preko Srba da postane neko...slusaj ovo govedo jebem ti oca i majku što te rodiše i napraviš tako tupavog, jebem ti sve sto imas bedo ljucka neka ti ćerka puši obrezane šiptarske kurčeve pošto ti Srbi nevaljaju bedo bice još zemljotresa za vas zavraćenw ali tada neće biti srba da otplaćuju štetu seme ti jebem kvarno...

bili

pre 4 godine

Ludak.A kako bi jada bio poznat nego ovako.Ima uloge u dvije dječije predstave koje traju po 45 minuta,a uloga mu je sporedna.Diplomu je kupio,a ovo ni nepismen nebi psovao i to čak ni onaj sa cetinja.

vlada

pre 4 godine

A dje nauci sve ovo isprdku nijedan, jadna ti majka. Dace Bog da ti dodju glave oni iz cijeg prkna si izasao.

Amater

pre 4 godine

MENI JE OVO POSTENIJE DA TI NEKO KAZE JAVNO STA MISLI O SRBIMA NEGO DA SEDI STOBOM I DA TE GRLI A DRUGACIJE MISLI.NEIZBEZNO JE KADA VREDJAS ONDA JE TO U MNOZINI PA ONDA IZVREDJAS I ONOG STO TI NIJE NISTA REKAO I DRUGACIJE MISLIO ALI OVAJ SMRDLJIVI NAVODNI GLUMAC U SRBIJU MI NIKADA NEBI USAO.

Sumadinac

pre 4 godine

Majmune jedan Go***aki stani pred ogledalo i pogledaj se kakavsi jednog dana ce te stici sve naj vece kletve Bitango.

branko1

pre 4 godine

Go*no jedno crnogorsko ,"junačina"si ti na fejsu,a kao I svaki crnogorac a pi**a kad si sam,što je karakteristika vas" pravih "crnogoraca.

mirko

pre 4 godine

Direktno zabraniti ulaz u Srbiju. Kao za Cemeriku, svi koji hoce da udju u Srbiju moraju da predaju svoje naloge sa drustvenih mreza na proveru podobnosti. Kad Cemerika kaze da je to demokratija onda i mi da primenimo :).

gruban

pre 4 godine

Sledećiput kad bude dolazio u provod i šoping u Beograd, ovaj Vujović obavezno da poseti psihijatra.

zika

pre 4 godine

Nisu oni nista bolji od siptara mozda cak i gori. Ovakve uvrede vise govore o njima koliko je to prost narod a o casti da i ne govorimo.

Vlada

pre 4 godine

Mi srbi smecari...pa sta ce o da ovi tvoni crnogorci ovde kod na smecara. Neka se vrate u Cg

boca

pre 4 godine

Iz koje ludare je ova poturica izašla.Strašno šta sve živi na balkanu.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Poruka za UMJETNIKA: Mamica će tvoja da gleda kako te "razvlače" ova goveda (ako je živa) !

bozana

pre 4 godine

Tesko drzavi u kojoj je ovakva osoba glumac. Ocigledno je da pomenuti "glumac" ima toliko licnih frustracija koje pokusava da leci na ovako vulgaran nacin ili je toliko los u svom poslu pa trazi medijsku paznju. Srbijo ne objavljuj nista od ovog iskompleksiranog lika. Nije vredan pomena u nasoj lepoj pravoslavnoj zemlji. Spominjimo one koji to zaista zasluzuju.

Vojvoda

pre 4 godine

"Tehnick scool" Cetinje. Sve je rekao o sebi.

Milojko

pre 4 godine

Netreba ovom bolesniku zamerati ništa,u Toponici kod Niša zatvoreni na lečenju mnogo zdraviji od ovog...

Gradjanin

pre 4 godine

Poznavanje engleskog mu je "na nivou". Ako tako poznaje i istoriju, jasno je odakle dolazi ova mržnja.

jerry

pre 4 godine

Svaka t je rec a mestu,jer v reme je da se svi dignu na noge i stanu toj velikosrpskoj bagri na kraj. Nemam ja nista protiv postenh ljudi,svakog postenog coveka primam ka srcu kao prijatelja,ali ovaj velikosrpski olos na celu sa ovim kretenom od novinara vukicevcem,dacicem,djuricem i dr,te bi trebalo izolovati od javnosti za uvek.Nebi upotrebio ovaj recnik sto on upotrebljava,ali potpuno istog sam misljenja.Jer ne moze da bude da su svi gresni,a srbin uvek u pravu.Zato vam je tako kako vam je,jer niste za bolje.

Zoran

pre 4 godine

Persona non grata...da vidimo da li ce drzava da reaguje...

Digi

pre 4 godine

Ovaj je stvarno ozbiljno bolestan ili je na nekoj teskoj drogi.

Dragan

pre 4 godine

Smrad USTAŠKI kakav glumac originalCRNOGORSKI JUNAC (VO. GOVEDO).

Doktor

pre 4 godine

Inace snajka mu je srpkinja. Brat studirao u Srbiji. Sve dobili it Srbije i pljuje. Pasce.

miki

pre 4 godine

Ovo je nazovi glumac , ali pre liči na uličara i istinskog smećara na osnovu svog vokabulara. težak bolesnik i skoro neizlečiv i treba ga živoga žaliti.

Kaydzon

pre 4 godine

Lik je puk'o, ka' petarda,a?! Momak,imamo jedno mesto u Lazi Lazarević, no problem !!!

Darko

pre 4 godine

Imali bi i mi štošta da kažemo o ovakvim i sličnim likovima i to sa punim pravom i istorijskim činjenicama i dokazima, ali nam obraz, obrazovanje i domaće vaspitanje to ne dozvoljavaju. A ovakvih likova je na žalost pun prostor bivše nam države. Zanimljivo je da su najglasniji oni kojima su Srbija i sprpski narod dali najviše i omogućili najviše na svoju štetu. Nadam se da to sad vide oni koji su im omogućili sve zanaseni idejom jugoslovenstva i ostalih antisrpskih ujdurmi. Mislim na one posle kraja "Velikog rata" od pre 100. godina. Ostali su samo nastavili antisrpsku politiku. Tužno.

Srdjan

pre 4 godine

Govedo glupo I nepismeno prvo nauci istoriju pa se onda raspitaj o svom poreklu olose! Jado od coveka ako uopste ides u crkvu sa koliko prsta se krstis!!!?

Predrag

pre 4 godine

E pogani poganska zar I to moze da se nazove glumcem . Fuj

Mile

pre 4 godine

Jebaće tebi šiptari majku. U svakom slučaju i šiptari su bolja od takvi kao što si ti. Ličiš na pacova. Mile iz Bijeljine.

Lepa najstarija

pre 4 godine

Ma uzalud se vi svađate eto dokazi i arhelogija potvrđuje ko je tu najstariji...B92.net Na malom jadranskom ostrvu ljudi su živeli još pre 7.000 godina

denko

pre 4 godine

crna gora je bila i bice srpska provincija mozete kolektivno da nam popusite.

Karlobag

pre 4 godine

Zvezdaši i Partizanci i Delije i Grobari manite se huliganstva nego idite služiti i konobariti eto Vlada RH je odobrila dodatnih 2000 dozvola za uvoz radne snage u turizmu za ovu sezonu ili budite majstori na baušteli gde je dozvoljeno još 3000...Hrvatska postaje ko Nemačka jer raste najbrže u EU i tek diže turizam svake godine po 30-40 novih hotela...pa naredne godine će odobriti uvoz rade snage za čak preko 70 000 radnika a prosečna plata je duplo veća nego u Srbiji a more a sunce a žene...samo normalno bez zvezde na šalovima i majicama i tetovažama i pazite da stavljate IJ gde treba i bez tog turskog bre i auto sa BG tablicama samo parkirajte u dvorištu firme ili kod gazde i nema nikakvih problema!

Crvena Zvezda

pre 4 godine

Evo zašto se terala ta silna propaganda oko napada na Srbe koji su slučajno došli sa zvezdom u Lepu a samo da se po sprskim medijima ne piše o ovom srpskom heroju... SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu

Konstatacija

pre 4 godine

Ovom govnetu ne dozvoliti da kroci u Srbiju,nikada.Neka ostane u svom kamenjaru i neka pise gluposti svojim brdjanima,koji slicno razmisljaju ali na srecu,takvih izdajnika nema puno,cak ni tamo.Zna ogromna vecina u Crnoj Gori,ko su i sta su,kao sto je znao i Njegos da je Srbin i da su samo rodjeni na srpskoj teritoriji,koja se zove Crna Gora.

Crvena Zvezda

pre 4 godine

Evo zašto se terala ta silna propaganda oko napada na Srbe koji su slučajno došli sa zvezdom u Lepu a samo da se po sprskim medijima ne piše o ovom srpskom heroju... SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu

manje gladjte spanske serije s

pre 4 godine

gospodine b.... kad kazete da smo odatle potekli kao i Vi šta onda hoćete. Ne pljujte po sebi.Ako ne znate šta Vam je vidite gde Vam je pa to Vam je. Mi nismo poturice one su nam malo zapadnije imamo trag po srskim manastirskim knjigama o svom poreklu.Ziveli smo uz poturice ali nismo poklekli niti ih osudjujemo spasavali su gavu na ramenima kao i Vi.UZdignite se malo višlje jer više vidi ko na brdu stoji.....

Pomracenje uma

pre 4 godine

Nije problem kad neko nesto ne zna, nego kad se neda nauciti. Predpostavljam da gospodin zna da cita. Istorija, procita se malo pa tamo sve lepo pise, i sta je govorio Njegos, vladika Nikolaj. I sta je i kako zapravo bilo. Cisto da nam nebi par stotina hiljada siptarskih podguznih musica solilo pamet. Nama Srbima i postenoj braci crnogorcima. Toliko. Opet, koliko malena podguz muvica moze nekome da smeta, tja....ne znam ni sto ste prenosili ovo sto je neko napisao...

Milan

pre 4 godine

Kada si već toliko hrabar na rečima, zašto ne dođeš ovde u Beograd i kažeš nam to u lice!

Mate

pre 4 godine

Hahahahaha A jeste vas pokopao, svaka mu je ko u Njegoša! Ja bih dodao, od strane Hrvata, da mi nemamo nikakav problem da li smo bili Srbi.. Dapače, po mentalitetu, i svemu, veći smo Srbi od vas "Srba". Problem je što mi ni u ludilu ne želimo da nas netko stavlja u kontekst današnjih Srba. Vi s pravim. SRBIMA nemate nikakve veze, osim ukradenog imena, i jedino to donekle znate da radite, da kradete i lažete od svih. Čovječe, s Crnogorcima ste se zakačili, šta treba više da se priča. I njima želite uzeti jezik, naciju, identitet. Ejj... Al dobro, barem da i zadnji nevjerne Tome pogledaju..

Bane

pre 4 godine

Kreten je ovim oprao guz..u za šiptarski ku..c.

Zoran

pre 4 godine

A sta, moj komentar koji nikog ne vredja niste objavili, samo sam pitao sta ce drzava uraditi povodom toga...e svasta, pa ne morate se bas toliko uvlaciti,evo kupicu vam ja svima ronilackaodela, bez peraja naravno!

Sasa

pre 4 godine

Pošto spominje Vaše dnevne novine, mogla bi pasti tužba. Za govor mržnje, poziv na nasilje. A i pratiti njegove profile da se slučajno ne nađe na teritoriji Srbije. A kada se nađe ili na aerodromu da ga se ispituje da mu se zaljepite kao krpelj. Oko za oko, osveta je u šta vjeruju pa tako i postupati sa takvim govedom bez grama mozga.

Predrag

pre 4 godine

Koliko ovaj mrzi sam sebe, pa onda sve ostale.

RINGISPIL

pre 4 godine

Ovo glumac prica o kulturi i poreklu. Pa Beogradski komunalci ovi sto peru ulice su veca gospoda od ovih majmuna koji sebe nazivaju glumcima. O poreklu je obrnuto ni jedan srbin ne vuce poreklo iz crne gore vec ste vi izrod srpskog naroda. Ovaj bednik ima mnogo siftarske i ustaske krvi u svojoj telesini. DA SE JA PITAM SRBIJA I BEOGRAD BI ZA VAS BILI ZABRANJENI GRAD. Uhapsili ti brata sa tonom kokaina sada ce da ti padne BDP u tvoju crnu goru a ti ces da postanes ulicni svirac, zabavljac i gutac vatre na rivijeri.

Saradžogla

pre 4 godine

Zorane Vujoviću,govoriš srpskim jezikom.Imaš srpsko ime i prezime.Pišeš srpskim pismom.Ti može biti da MISLIŠ da govoriš CRNOGORSKIM JEZIKOM pa te pitam: - Imaš li 40% reči koje nigde ni u jednom jeziku nema?Isplaziš ti svoj jezik i ja svoj i eto imamo isti jezik!Ti skačeš u krug a ja samo šumadijsko.A lepa oba!To ti kažem.

JaBL

pre 4 godine

Repa bez korijena, nek se priključe junaci hrvatima, bošnjacima i šiptarima u borbi protiv istorije, civilizacije i ljudskih vrijednosti, zaslužili su.

gago

pre 4 godine

Sutra ce ovo govno kao i mnovi drugi njegovi satrapi doci mirno u Srbiju da se provede ili zaradi.

Šiki

pre 4 godine

Kako ima bolesti jetre, bubega i ostalih organa tako ima i bolesti mozga. Z Vujović je tipičan primer bolesti mozga.

Sekula

pre 4 godine

Hrani pseto da te ujede! To su dakle ti prvi plodovi milogorska ideologije. Veći Milogorci od Mila! Kad bi Milogorac došao na studije u Srbiju prvo mu je bilo da ode kod strika da ga preporuči za doušnika (radi džeparca) a drugo da nađu kakvu siroticu iz Šumadije (radi hrane). Najhrabriji su teskice studentskim lagali su dali bon. Meni su inače pre ličili na Šiptare nego na Srbe. Ljigavi do bola, posle svakog ispita koji polože govorili bi „Šćah dobit desetku, no mi govedo dade šesticu!“ Van Crne Gore ovaj nekrst ne bi dobio ni tu šesticu.

Njegoš

pre 4 godine

Сисај курац говно шиптарско!!! Напасеш ми се муда ко зец келерабе!!!

Magla

pre 4 godine

A što čoče opsovao sam sebi mater, koja ti život podari. Dedovi ti se u grobu prevrću, a sve zarad jeftine i prolazne političke scene. Ako si glumac, radi svoj posao i zabavlja narod sa scene, nemoj sam da misliš, to ti nešto ne ide od ruke

Dan

pre 4 godine

А нас занима мишљење болесних малоумника из ког разлога?

VladaR

pre 4 godine

Djubre smecarsko-šiptarsko doći će dan kada će Crna Gora dobiti novo ime a zvaće se Śćipetari Gora pośto u narednih 10 god biće više šiptara nego milogoraca. Nepismeni čoveče Njegoš je bio Srbin i svi vi Crnogorci ste SRBI zato nas i mrzite jer znate da nemate ni državu ni naciju

ime

pre 4 godine

nisu takvi vredni nicega, svoje najrodjenije bi prodao za parce mariuhane samo se kune i slavi Svetoga Mila 365 Dana u godini. zagrli svoje istomisljenike i kupi konopac, pa se oklembesi o koju granu

laki

pre 4 godine

kakav kreten . gde bi crna gora bila da nije bilo srbije. kamo srece da nikad nismo bili zajedno. kad smo vam godinama plaćali pomoć posle zemljotresa a onda nož u ledja. kukavice , to ste bili i kad se srpska vojska povlačila prema albaniji 1914. niste hteli koru hleba da nam date. mamu vam j...m izdajničku. a 1945 . ste svi bili prvoborci. naselili ste dedinje pi..e šiptarske. a sada ste u nato. imate li vi crnogorci obraza. nemate ali zato imate vazelinu na glavi, dupeuvlakaci.

misa

pre 4 godine

Citam i nemogu da verujem, da nas vredjaju gradjani jedne male usrane zemlje, kojih vise ima u Beogradu nego u toj njihovoj usranoj zemlji. Ovaj je kao glumac, a gde to glumi, u nekom pozoristu koje ima 64 sedista, i to nije puno svaki put kada ima predstava. Ovo sto se desava u CG je odlika malih naroda(kojih ima malo vise od sake jada) da se boje velike zemlje,T.J SRBIJE. Ne vide dalje od nosa, imaju vladara 30 godina, koji je jedinstven u svetu, covek poseduje sopstveno imanje koje se zove CG. I to imaju jos malo dok nebudu u celosti siptarska enklava. Imao bih jos da pisem, ali nemam vremena za gubljenje na male beznacajne stvari kao sto je CG i crnogorci.

Zumbul

pre 4 godine

Ајде де. Има свашта у башти божијој. Овај ђетић нам сигурно долази са Цетињског универзитета. А можда му је сасмо стало до да га неко, зна си ко, због тога помилује по гузи.

Penzionerj

pre 4 godine

"glumac" zivi u ko zna kom svetu, misli da je na pozornici. Ima ih i ovde, mogu se udruziti. Nisu svesni ni vremena ni prostora a o sam svojim da i ne pricam. Lekari bi mogli dati precizniju dijagnozu naprimer iz L. Lazarevica.

Milo Radov Plemesnki Kapetan

pre 4 godine

Slusaj ti, Čevski Vujovicu otpatku od drevne Srpčadi,jebo ti Vujović s Komarna Crmničkog majku u picku bolesnu bez da zali da ti jebe majku.

Posmatrac

pre 4 godine

Cim predje srpsku granicu , ovog coveka uhapsiti zbog sirenja mrznje i osuditi po kratkom postupku. Zna se ko je glavni krivac , ali ovaj mora da odgovara.

Prle

pre 4 godine

Boze dragi, da li je moguce da u Crnoj Gori ima ovakvih ludaka, mrzitelja i nistaka ???????

Bota

pre 4 godine

Poštovani,ukoliko je ovo zaista tekst čoveka sa slike,ma ko on bio,zaista je neophodno, a u cilju zaštite Srbije i svih nas,ovom čoveku zabraniti ulazak u Srbiju rečju,proglasiti ga Personom non grata.Jedino tako se mi Srbi možemo početi štititi od ovakvih i svima pokazati da ipak sve ima granica.Dosta je više bilo pljuvanja nas a našeg razumevanja imopraštanja,alo više.

Nesa

pre 4 godine

E moj Zorane moja poturico. Mogao bih i ja tebi i tebi slicnima da se naj...m majke, da ti prilepim raznoraznim epitetima ali ond bih se spustio na tvoj nivo i time bih sam sebe povredio sto ne zelim, ali svremena na vreme osecam potrebu da praznoglavim lajavim mamlazima odgovorim. Jeste nam isto poreklo, ista vera, bila. Ja ostao sto sam bio a sta si ti sada. Sta si bio, citaj ono malo pismenih predaka, pa ako si danas iole pismen, znaces koji ti je koren. Ti i slicna bratija (jos uvek bez psovki, ipak smo dva kultoroloska sveta) postadoste sto vam niko nikad bio nije. "Milogorci". Interesna fukarija, koja je za veceru prodala veru. I sad ti "bre" pricas mojim KUCIMA, koji najpre izgibose pa izbegose i od Turaka i Manitih sa cetinja, u ono vreme, sta smo mi. Eee nesoju jedan. Pa gde je tada bila i ko je ziveo u staroj hercegovini. Citaj malo. Pa gde su Brda iz Crne Gore i Brda i ko je tamo ziveo. Citj malo. Ko je vladao i ko je bio na cetinju. Citaj malo. Nemoj mamlaze jedan da te polupismen milo i raspop poducavaju. Procitaj samo poslednji pasos zaveta Sveto Petra Cetinjskog i nadji i sebe i mila i raspopa i ostale nepismene junose i vasu sudbinu. Evo da ti pomognem: Ако би се ко нашао у народу нашему да не пријми ове моје потоње ријечи и препоруке за истините, или ако не би све тако послушао како сва књига изговара, него би какву смутњу и раздор међу народом усудио се чинити словом или дјелом, тога свакојега, ко би гођ он био, мирскиј или духовниј, ја на самертниј час мој вјечноме проклетству и анатеми предајем, како њега тако и његов род и пород, да му се и траг и дом ископа и утре! Исто тако да Бог да и ономе, кои би вас од вјерности к благочестивој и Христољубивој Русии отлучити поискао и свакојему ако би се кои из вас Церногорацах и Берђанах нашао да помисли отступити од покровитељства и нада на једнородну и јединовјерну нама Русију, да Бог дајакиј те од њега живога месо одпадало и свако добро временито и вјечно отступило! Свијема, пак, добријема, вјернијема и кои гођ ово моје потоње писмо послушају и саверше да буде најусердније моје отеческо и Архијерејско благословеније от рода в род родов и во вјеки вјеков! Амин." E moja zabludnela "braco". Tako puni nadmenosti a tako isprazni, da je za ne poverovati. Nadam se da ce ovaj pokusaj odgovora na tvoju glupost stici do tebe i da ce ti bar malo kajanja izazvati. Nit bre u tebi cojstva nit junastva. Duplo golo. Ali cilj si postigo. Sad je neko i o tebi cuo. Nije vazno sta pise al da ti je dobra slika.

Padobranac

pre 4 godine

CEKAM TE U POZORISTU. UZECU UNAPRED KARTE.... KAZU ZANR HOROR ....

lence

pre 4 godine

neznam na cemu si ,nadam se da ce tvoji saplemenici vujovici iz bgd da se oglase ati zaboravio da medju njima koji zive u ovom istorijskom gradu ima profesora,lekara,politicara ,biznismena,nadam se da ce se ograditi od tvojih izjava.ili ste i njima pokidali noseve kada dodju na svoje ognjiste.

bolesnik

pre 4 godine

Koji glumac taj ima sifru stoposto lud. Samo neko krzljavog mozga bez duse i pameti moze da napise takvo sto.

Dr

pre 4 godine

Unapred se radujemo gostovanju doticnog u Beogradu.

laki

pre 4 godine

ima komentara ali ih vi objavljujete. možda zato što su pisani istim stilom kao i izjava dotičnog nemogu da kažem glumca vec kretena.

Doca

pre 4 godine

Otkud sada to? Zar se vi montenigeri ne prcate u dupe odn. ne psujete i prcate oca? Ili je otac neko iz Srbije?

Srbin

pre 4 godine

Zbog toga što si mi psovao majku Srpsku..ja ti jebem i majku i sve do 9 kolena sto imas u familiji..

Dragi

pre 4 godine

Zašto ne dozvoljavate komentare na ovaj tekst? Pa ovaj Milov majmun sa Cetinja je jebo majku svim Srbima. Ako je tako, a tako je, onda vi iz Informera, koji zabranjujete, mislite isto kao i ovo govedo iz Crne Gore. Sram vas bilo.

Rajko

pre 4 godine

Ljudski je se braniti.Zašto se ovaj lik u Srbiji se ne proglasi "Persona non grata".

vasilije

pre 4 godine

Jado jadni nisi vredan pomena ali razmisli sa čim ćeš pred Gospoda.

Vladimir

pre 4 godine

Ja stvarno ne mogu da verujem sta coveku u danasnje vreme moze da izadje iz usta.Umesto da ako ne mozemo da se volimo onda barem mozemo da se postujemo.Ali stvarno nije tesko biti normalan.Sta se to nama desava da toliko imamo mrznje u sebi.Pa samo treba malo da pocnemo da koristimo mozak da samo po nekad cujemo sebe sta pricamo.Treba biti skroman i mudar danas.Ajde razumem da uvek ima neko sto ce ovo reci.Ali u sustini ima tu i tamo dosta dobrih ljudi ima koji misle ovako kao ovaj covek.

djordje

pre 4 godine

"tecnick scool" i "facultet" ... ooo rodjo nepismeni...

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Zorane Vujovicu , jebem ti i mater i sestru i sve sto je okotilo takvog skota , ne coveka vec zivotinju . Mamu ti jebem milogorsku , pizdo izdajnicka . Mamu vam jebem , studirate u Srbiji za dzabe , govna ljudska

Istina

pre 4 godine

Rekao je neki tamo, mali nepoznati, beskorisni glumčić: "Pih, što meni izgleda bljutav, gadan, odvratan, beskoristan sav rad ovoga naroda koji je digao ruke od sebe…Da su nam vječni djedovi, u grob se prevrću…" I rekao sve o sebi i Milogorcima. Da, taj nesoj njegov je narod koji je zbog ničega od sebe digao ruke i postao šiptarski kusur. A za to što je pomislio u svojoj zaglupljenosti, mali nepoznati beskorisni glumac iz male nepozanate šake zemljice na repu nato raketa, da može svima nama da psuje majku... samoubilački je poziv besmislenog kretena da dobije batine gde god se našao oko nas. Glupi beskorisni pas traži batine svojim poganim jezikom i svojim otrovanim mozgom.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija