• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: rs.sputniknews.com

20.06.2019

14:09

MILO ZAPOČEO DIPLOMATSKI RAT PROTIV SRBIJE! Ambasador Bingulac pozvan na razgovor u MSP Crne Gore!

Politika

MILO ZAPOČEO DIPLOMATSKI RAT PROTIV SRBIJE! Ambasador Bingulac pozvan na razgovor u MSP Crne Gore!

Podeli vest

Ambasador Srbije Zoran Bingulac pozvan je danas u Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore na razgovor zbog kontinuiranih negativnih izjava srpskih državnih i drugih zvaničnika "o unutrašnjim pitanjima naše države", koje su kulminirale izjavom člana Vlade Republike Srbije, ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića, saopšteno je iz MVP

 

Tom prilikom, kako se navodi, državni sekretar u MSP Crne Gore Zoran Janković ocenio je da su izjave ministra u Vladi Republike Srbije zabrinjavajuće i neprimerene, i preneo očekivanje da će se zvanični Beograd ograditi od pomenutih izjava.

- Teške kvalifikacije iznesene na račun predsednika Crne Gore neprihvatljive su, nisu na liniji dobrosusedskih odnosa i ne doprinose ukupnoj saradnji dveju država.

DREVNA SRPČAD, JE*EM VAM MAJKU OTROVNU, IZDAJNIČKU! Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta prostački izvređao Srbe!

Kako se dodaje, Janković je ocenio neprimerenom intenzivnu i negativnu kampanju koja se neopravdano i bez argumenata vodi u Srbiji, povodom nacrta Zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica Crne Gore.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera Kojot

pre 4 godine

Treba postupiti kao Bugarska u slučaju Severne Makedonije: "Državu i granice priznajemo. Naciju i jezik ne priznajemo." Jer u našem slučaju to je Srpska nacija i Srpski jezik.

Dragi

pre 4 godine

U boj, u boj, za narod svoj! Dosta je bre više! Pa nema smisla, da šaka jada zaje*ava Srbiju i srpski narod. Vučiću rasporedi vojsku duž crnogorske granice, pa ćeš videti reakciju i rezultat. Neće biti više provokacija, bez obzira što su milogorci u NATO.

Nesa

pre 4 godine

Pa tražiti autonomiju za srbe u crnoj gori za početak, šta drugo.

RS

pre 4 godine

A sta da mi iz RS kazemo i mi smo kraljevina bili. Pola CG je pripadalo Hercegovini i Tvrtku hocemo to da se vrati RS a druga polovina Srbiji pa da se i Srbiji vrati a milogrci mrs u brda to je jedino vase.

Xxx

pre 4 godine

Ovima nešto fali u glavi. Čuj otima imovinu SPC u cilju dobrosusedskih odnosa.

Dule

pre 4 godine

Samo reciprotitet i tretirati sve cg u Srbiji kao sve druge strance.

Nema alternative

pre 4 godine

Evo zašto se terala silna propaganda oko napada na Srbe koji su slučajno došli sa zvezdom u Lepu samo da se po sprskim medijima ne piše o ovom srpskom heroju... SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu. A i ovo kako Srbi sude srpskim herojima po poglavlju 23 isto nikoga nije briga jer EU nema altenative...PROCES OD 12 GODINA U Beogradu osmorica proglašena krivima za zločine nad Hrvatima u Lovasu 1991.

Karlobag

pre 4 godine

Zvezdaši i Partizanci i Delije i Grobari manite se huliganstva nego idite služiti i konobariti eto Vlada RH je odobrila dodatnih 2000 dozvola za uvoz radne snage u turizmu za ovu sezonu ili budite majstori na baušteli gde je dozvoljeno još 3000...Hrvatska postaje ko Nemačka jer raste najbrže u EU i tek diže turizam svake godine po 30-40 novih hotela...pa naredne godine će odobriti uvoz rade snage za čak preko 70 000 radnika a prosečna plata je duplo veća nego u Srbiji a more a sunce a žene...samo normalno bez zvezde na šalovima i majicama i tetovažama i pazite da stavljate IJ gde treba i bez tog turskog bre i auto sa BG tablicama samo parkirajte u dvorištu firme ili kod gazde i nema nikakvih problema!

Markin

pre 4 godine

A sta ste vi uradili za dobrosusedske odnose, mozda sto ste priznali otcepljenje Kosova i Metohije od Srbije?

sloba

pre 4 godine

sta li ce taj siptar da prica sa Srpsim ambasadorom to znaju svi siptari ali mi sumnjamo samo???

srbo

pre 4 godine

Naj manipulator Milo,sada se već preigrao,želi težiste svog sukoba sa gradjanima Crne Gore da prebaci u Srbiju.Naravno izazivanjem sukoba i otvaranjem novih konflikata aktuelizuje sebe za nove uzbore .Mnogo je to da bi ostalo u okvirima politike.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17