• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2019

16:48

PIČVAJZ U OPOZICIJI! Đoka Vlah "odjavio" Veselinovića: Znam da te pali da budeš poželjan kao Marinika Tepić!

Politika

PIČVAJZ U OPOZICIJI! Đoka Vlah "odjavio" Veselinovića: Znam da te pali da budeš poželjan kao Marinika Tepić!

Podeli vest

Poslanici opozicije Đorđe Vukadinović i Janko Veselinović žestoko su zaratili na Tviteru na temu bojkota parlamenta i njegovog smisla, pa su pale i tešeke reči...


Prvo je Veselinović napao Vukadinovića jer smatra da opozicija treba da se vrati u Skupštinu Srbije:

- Zašto Đorđe Vukadinović govori o povratku opozicije u parlament. On je jedan od retkih iz opozicije koji ne bojkotuje parlament i zašto bi igrao ulogu Maje Gojković i zvao opoziciju u parlament. Jasno je da nije ispunjen ni jedan zahtev opozicije i da bojkot ostaje na snazi - napisao je Veselinović.

Foto: printscreen

Ubrzo je dobio odgovor kome se nije nadao:

- Uh. Bog i tviter su mi svedoci koliko sam se trudio da ne dolivam ulje na vatru i ne naškodim opozicionoj stvari. Ali ok. Elem, ja bih verovatno mogao da budem Maja Gojković, kad bih hteo. Ali neću. Međutim, mučeni Janko Veselinović bi silno želeo da bude Marinika Tepić - ali ne može.

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dacha

pre 4 godine

Kako vas nije sramota da coveka prozivate sa "Djoka Vlah" !? Sta vi to propagirate nacionalizam, rasizam!?? Pa sta i da je Vlah? Hocete li tako nekog tamnoputog prozivati!? Bruka ste vi od novina ! DNO...!!

banat1952

pre 4 godine

Prvo se bolje informisi o onome o cemu pises. Djordje nije Vlah, ali je to naprasno postao , da bi kao pripadnik nacionalne manjine sa manjim cenzusom usao u Parlament.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija