• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.06.2019

13:21

ČEPURIN POSLAO MILU MOĆNU PORUKU: Đukanoviću, završićeš kao Porošenko!

Politika

ČEPURIN POSLAO MILU MOĆNU PORUKU: Đukanoviću, završićeš kao Porošenko!

Podeli vest

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji, Aleksandar Čepurin, uputio je moćnu poruku na svom zvaničnom tviter nalogu Crnogorcima i njihovim trenutnim liderima, povodom sulude odluke o otimanju srpske crkvene imovine u ovoj državi

Čepurin se pozvao na Gegelja i Marksa, i jasno potučio Milu Đukanoviću šta ga čeka oko nastavi tim putem:

- Istorija, rekli su Gegelj i Marks, ponavlja se dva puta. Prvi put kao tragedija. Drugi put kao farsa. Đukanović je pošao stopama Porošenka. Vidimo, kako je taj završio - napisao je on na ruskom i srpskom jeziku.

 

 

Čepurinu je jasno, kao i najvećem broju Srba u Crnoj Gori i van nje, da je ovakvim potezima Milo samo zakucao još jedan ekser u svoj politički kovčeg. Jer, kao što reče naš ruski prijatelj, istorija se ponavlja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa Filipovic

pre 4 godine

Radi se o Hegelu, ne o "Gegelju"...cisto zbog citaoca. A ostalo, u potpunosti tacno. Krenuo je na put bez povratka...

Spinoza

pre 4 godine

Nije "Gegelj", nego Hegel. Rusi nemaju H, pa koriste G. Ispravite to u tekstu.

srbo

pre 4 godine

Ovo je Balkan,tako da u usporedbi sa Porosenkom,Milo bi se mogao mnogo ružnije provesti,zapadni mentori kad iskoriste takve zatvore im usta da ih ne kompromituju i podmetnu kao da je to neko drugi uradio,u ovom slučaju bojim se da bi to podmetnuli srbima ,kako bi zavadili narod.

ilegalac

pre 4 godine

Auuuuu,kakva mocna poruka.Milu bas zabole za nekog bivseg ambasadora

sasapg

pre 4 godine

Upravo da se istorija ne bi ponovila Milo i radi ovo. To sto spinujete o nekoj otimacini, a nema veze sa mozgom je drugo. Da ne ostaju repovi od vaseg stetnog uticaja , potrebano je vratiti stanje na prije 1918 i okupacije CG. Trebace nam vremena da se izborimo, ali ne sumnjam u rezultat. To sto ste slijepi pratioci ruske politike, a i dalje niste sigurni u svoj put je vas problem. Rizikijete da zakrvite sa svakim u okruzenju, a to ce vam se obiti o glavu.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Nemojte tako oštro, Milo se duboko "zavukao u pozadinu" Zapada dase sakrije od napada. !

Rukfaš

pre 4 godine

Milo evo 30 godina završava karijeru. Neka se Čepurin malo strpi. Samo još30 godina i Milo ode.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija