• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.06.2019

16:07

(VIDEO) SMETALA MU BEOGRADSKA KIŠA, PA JE ZAPALIO U SUNČANIJE KRAJEVE! Vuk Jeremić se iz Maroka ruga građanima Srbije!

Politika

(VIDEO) SMETALA MU BEOGRADSKA KIŠA, PA JE ZAPALIO U SUNČANIJE KRAJEVE! Vuk Jeremić se iz Maroka ruga građanima Srbije!

Podeli vest

Vuk Jeremić, jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju i istaknuti borac za bahati luksuzni život, pobegao je od jakih kiša, grada i grmljavine u Beogradu u malo sunčanije i toplije krajeve...

Dok se građani Beograda i cele Srbije još sa zebnjom prisećaju nedavnih nezapamćenih kiša i nevremena, prebogati i prebahati Jeremić im u stilu starleta preko društvenih mreža šalje fotografije iz Maroka.

Foto: printscreen twitter

Ima se, može se...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Kad mu očito ne možete ništa,onda ste postali opsednuti s njim i njegovim životom,što iritira običnu raju.

Bota

pre 4 godine

Pa ljudi moji,šetači pre svega.Zar vam nikada neće biti jasno koja su bagra ,,lideri opozicije,,.Pa nije V.Jeremić kriv što ste vi ludi i verujete u njega i njegove priče.Sutra će ispasti da je bio u Kotežu i crpeo vodu, a ne u Maroku,pa sve vas pravi budaletinama,sve mu nešto ne valja u ovoj zemlji a radi šta hoće,ide gde hoće,uživa od para koje je skupio donacijama a vi kisnite,šetajte,smrzavajte se,znojite se a on ...pa kad dođe pridružiće vam se,ne brinite.

Vns

pre 4 godine

Ruga se? A DJV što mrtav pijan pod šatrom vrti klupu iznad glave? Šta je to????

vecavestica

pre 4 godine

Pa, otisao covek da obidje familiju po " dedine linije."

Bota

pre 4 godine

Pažnja,ovaj gmaz je kao ministar inostranih poslova a i kasnije odlazio u Maroko.Možda je i ovo patka kojom se zeza sa svojim obožavaocima.Možda je i stvarno tamo,ali treba proveriti.Ako je tamo onda su svi oni koji idu u koloni iza njega kompletni idioti,dok oni ovde šize od kiše i vrućine on se moča po Marokanskim centrima visokog turizma.Ako je stvarno tako, onda je on car a svi ostali kompletni idoti.

vesna

pre 4 godine

Baš bi bilo dobro za ovu zemlju Srbiju da ostane tamo.

Dragan

pre 4 godine

Smarate, čovjek sa svojim pošteno zarađenim novcem može da putuje gdje hoće

Guest

pre 4 godine

Pa i Zeljko Mitrovic kaci slike iz najskupljih barova New Yorka

mihajlo

pre 4 godine

Lepo odmara sa našim parama, dok ovi smrtnici kisnu ispod čuvenog šatora.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija