• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2019

11:39

E OVAKO TO RADE ĐILASOVI HEJTERI! Odvratnije uvrede na račun poslanika SNS Vladimira Đukanovića nikad niste pročitali!

Politika

E OVAKO TO RADE ĐILASOVI HEJTERI! Odvratnije uvrede na račun poslanika SNS Vladimira Đukanovića nikad niste pročitali!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović ponovo je na društvenim mrežama bio žrtva prostačkih uvreda i psovki od strane pristalica Đilasovog Saveza za Srbiju...


Uvrede i psovke koje mu je uputio jedan korisnik Fejsbuka, očigledno oboleo od mržnje prema aktuelnoj vlasti, do sada nisu viđene.

Foto: printscreen facebook

Foto: printscreen facebook

Foto: printscreen facebook

Foto: printscreen facebook

Vladimir Đukanović, u izjavi za Informer, kaže da je zgranut ovakvim vređanjem na društvenim mrežama.

- Za njega nisam u životu čuo. Iz čista mira preko mesindžera počeo je da mi piše užasne stvari. Shvatio sam da se radi o potpuno ludom čoveku. Načuo sam da je problematičan i da ima priličnu kriminalnu prošlost. Ovako vređati znači da imaš potpuno monstruozne misli u glavi. Svakako ću ga tužiti, međutim mogu samo privatnom tužbom za uvrede, jer mi nije pretio, a naš zakon je takav.  Ako si već toliki mangup da vređaš, onda ćeš i da platiš - objašnjava Đukanović.

Kako saznajemo, Odeljenje MUP Srbije za visokotehnološki kriminal pokrenulo je istragu povodom ovog slučaja.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o Milošu P. (31) iz Beograda, od ranije poznatom policiji zbog izvršenja krivičnih dela teške krađe, neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i krađe iz objekta u državnom vlasništvu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 4 godine

Gospodine Vlado toga smrada obavezno da Tuzis ! Znas ja sam se poznavao sa tvojim Tatom dok je u gimnaziju isao u Bijeljini ! Nekada smo po malo igrali fudbal ! bio je pravi momcina ! K'o stijena ! Od njega si se samo mogao odbiti ! Iao je petlju i bio posten momak ! Budi kao on i ne boj se ! A ovog srada oderi na sudu i sve njegove saradnike ! Mislim da sada nece dobiti ni 3% glasova ! Mada bih mu ja licno radije vratio istom merom onako da skuplja zube po stepenistu posto nagazi na bananu ! Djuka samo napred i ne daj se Semberce moj 1znas i tatu smo ti zvali Djuka !

Trandža Trotsky

pre 4 godine

Svi znamo kakvi su tajkuni. Ovakav rečnik ne čudi.

bogdan

pre 4 godine

Idiotski, zaista. Ali, nigde ne vidim da je on Djilasov

Naravno

pre 4 godine

Da li je bilo ko uopšte sumnjao da se radi o lopurdi, kriminalcu i bitangi? Naravno da im smeta ova vlast jer im iz dana u dan udara na mogućnost krađe a oni sem kriminala ne znaju za drugačiji način dolaženja do novca. Pošten rad je za njih nepoznata stvar ... Đuka, tuži ga i oderi mu kožu pa da do penzije, koju i tako nikad neće ni zaraditi, ne može da se izvuče iz dugova.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

To je ta kulturna, obrazovana Srbija - a nas koji smo glasali i opet ćemo glasati za SNS i Vučića, oni nas u svojim komentarima nazivaju nepismenima i prostacima.

Tadija

pre 4 godine

Djuka za nekoga da kaze da je kriminalac??!?!?!?! Pa vi ste banda razbojnicka svi zajedno na streljanje treba da idete, krv srpskog naroda na vasim je rukama, prokleti da ste!!!

stefan

pre 4 godine

Admine pa objavi komentar neki sta si se uplasio. Evo saljem pod svojim imenom, ne krijem se ni od koga. KAKVA JE BRE OVO ZEMLJA I STA CE OD NJE DA OSTANE PORED OVAKVIH KLOSARA I RAZNIH DRUGIH DJUKA, SLINA I VULINA ??? Cime se ti bavis Djukanovicu zar nemas pametnija posla ? Ovakvi da vladaju srpskim narodom....sramota i stid .... u istoriji mog naroda nije bilo gore. Sta si docekao Srbine

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija