• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.06.2019

20:09

POKRET SOCIJALISTA, EMINOVIĆ: Vučić ce za Beograđane uraditi sve što SzS nije!

Politika

POKRET SOCIJALISTA, EMINOVIĆ: Vučić ce za Beograđane uraditi sve što SzS nije!

Podeli vest

Predsednik Opštinskog odbora Pokreta socijalista Vračara i član Gradskog veća grada Beograda, prof. dr. Fadilj Eminović poručio je danas da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić za građane Beograda uraditi sve ono što lideri opozicionog SzZ nisu hteli da urade za 14 godine dok su bili na vlasti u prestonici.

- On (Vučić) ne deli Beograđane na građane prvog i drugog reda, a vama iz DOS-a još jednino preostaje da nastavite da tonete u vašoj zlobi i mržnji prema predsedniku Vučiću - naveo je Eminović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ocenio je da je "politika DOS-a na čelu sa Ðilasom i Jeremićem ispod svakog nivoa. 

- Nije Ðilasu palo na pamet da za vreme svoje vlasti barem započne izgradnju kanalizacije na levoj obali Dunava, ali mu je zato palo na pamet da od prirodne katastrofe i nesreće pokuša da politički profitira - naveo je Eminović.

Upitao je šta je to Ðilas ikada uradio za građane Beograda iz prigradskih naselja, te dodao da jedan od lidera SzS nikada ništa nije uradio, ali da zato šalje, kako kaže, Jeremićevog potrčka Jovanovića na već gotovo sanirano područje da građanima ponovo obeća sve ono što su oni iz DOS-a morali i bili u obavezi da urade.

- Šta je vas dosovce sprečavalo da u Beogradu uradite bar nešto korisno i konkretno za grad Beograd, umesto što ste praznili gradsku kasu i ostavili Beograd u milionskim dugovima - pita takođe Eminović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija