• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.06.2019

10:45

(FOTO) STEFANOVIĆ NA SLAVI ŽANDARMERIJE: Kada je ova jedinica jača onda je i Srbija sigurnija!

Politika

(FOTO) STEFANOVIĆ NA SLAVI ŽANDARMERIJE: Kada je ova jedinica jača onda je i Srbija sigurnija!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas obeležavanju slave Žandarmerije i tom prilikom poručio da je važno da ova posebna jedinice policije bude što jača, jer time je i Republika Srbija sigurnija

Ministar Stefanović je čestitao pripadnicima Žandarmerije slavu i najavio da će nastaviti sa unapređenjem njihovih uslova rada.

Foto: MUP Srbije

- Trudiću se da, kao i do sada, nastavimo sa opremanjem ove jedinice kroz nabavku nove opreme, vozila i oružja. Moramo da čuvamo jedni druge, ali i građane Republike Srbije. Žandarmerija može da pruži veliki doprinos u borbi protiv kriminala, ali i očuvanju stabilnosti i bezbednosti naše zemlje - istakao je ministar Stefanović.

Foto: MUP Srbije

Komandant Žandarmerije Dejan Luković zahvalio se ministru Stefanoviću na svemu što je do sada učinio za Žandarmeriju i njene pripadnike, rekavši da će oni opravdati ukazano poverenje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Sa ovom vlašću, žandarmerija samo čvršća i država sigurnija.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17