• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.06.2019

23:09

POKRET SOCIJALISTA O TUŽBI PROTIV ALEKSANDRA VULINA: Mustafa zna da Vulin govori istinu, ne moze ga ućutkati!

Politika

POKRET SOCIJALISTA O TUŽBI PROTIV ALEKSANDRA VULINA: Mustafa zna da Vulin govori istinu, ne moze ga ućutkati!

Podeli vest

Pokret socijalista ocenio je večeras da je tužba koju je Ragmi Mustafa podneo protiv lidera te stranke i ministra Aleksandra Vulina još jedan bezuspešan pokušaj bivših članova takozvane Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe (OVPBM) da se Vulin ućutka.

- Naš predsednik Aleksandar Vulin je čovek koji ima hrabrosti da kaže istinu. To zna i Ragmi Mustafa, to znaju i svi oni koji bi da od Srbije prave "Veliku Albaniju", zato ga i tuže da bi ga ućutkali. 

Do sada to niko nije uspeo, pa neće ni demobilisani terorista iz OVPBM", poručio je Pokret socijalsta u saopštenju. 

Oni ističu i da Vulin nije Vilhelm Kajtel, niti je Srbija Nemačka iz 1939. godine. 

- I Srbija i Vulin pripadaju boljoj i čestitijoj strani sveta, a Mustafa koji uzima ogromnu platu od države Srbije i koji bi u Srbiji da diže spomenike teroristima i bivšim saborcima pripada onoj drugoj, poraženoj strani - navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa izjavio je ranije danas da je podneo tužbu protiv minstra odbrane Aleksandra Vulina, jer koristi "vulgaran i uvredljiv termin Šiptar", što Mustafa vidi kao "institucionalizaciju govora mržnje protiv Albanaca" i širenje fobije prema Albancima u Srbiji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija