• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

01.07.2019

11:25

(VIDEO) ČANAK O PROTESTIMA: Ako meni ne verujete da od toga nema ništa, pitajte Čomićku i Šutanovca!

Politika

(VIDEO) ČANAK O PROTESTIMA: Ako meni ne verujete da od toga nema ništa, pitajte Čomićku i Šutanovca!

Podeli vest

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ponovio je danas da su protesti "1 od 5 miliona" traćenje energije i vremena, navodeći da ulični protesti ne mogu dovesti do promena u društvu, ukoliko pre njih nije bilo izbora


U suprotnom, kaže Čanak, promena vlasti bez izbora može da se završi građanskim ratom.

- Ako neko meni nije verovao da od ovih protesta neće biti ništa, pitajte Gordanu Čomić ili Dragana Šutanovca koji je veoma talentovan u organizaciji uličnih protesta - rekao je Čanak za tv Pink.

Ocenio je da proteste vode ljudi koji žele da budu revolucionari, ali na taj način da neko drugi uradi posao umesto njih, a da oni "ne pocepaju zanoktice".

- Umesto da se razgovara o ozbiljnim stvarima, kao što je recimo zabrana tribine LSV i Vojvođanske partije u Dolovu u opštini Pančevo koja je trebalo da se održi polovinom maja, o čemu niko nije izveštavao - ukazao je Čanak.

Upitao je po kojim se idejama opozicija razlikuje od vlasti i dodao da su njihove ideja da više budu na televiziji.

- Zemlja je dovedena u situaciju da su televizije podeljene, imate režimske televizije i ko god se pojavi na tim televizijama je režimski čovek, a s druge strane imate televizije koje su opozicione i kada odeš tamo onda si opozicionar. Šta onda da radi neko ko nema nijednu televiziju i ko misli da stranke ne bi trebalo da imaju televiziju i ko misli da svaka televizija koja ima nacionalnu pokrivenost treba da obaveštava građane o stvarima koje su od nacionalnog interesa - rekao je Čanak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dedaRaša

pre 4 godine

Ne laje pas radi sela, nego radi sebe. Sarapa, sto mu nisi postavio pitanje sto je stalno u CRNOKOSULJASKOJ odeci? Zasto je on crtao mape u Skupstini, pa se pravdao, da su se deca zaigrala. Skinite ga sa drzavnih jasala vec jednom.

Marcco

pre 4 godine

Nema potrebe da ga pitaju... crna odeća ga čini mršavijim... rekla mu jedna od one dve sestričine ili bejahu bratanice?

kiza

pre 4 godine

A šta je sa nasilničkim ponašenjem i vađenjem pištolja. Da sam ja to uradio odmah bi završio u zatvoru

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija