• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.07.2019

13:30

ISTORIJSKI NAPREDAK! Marko Đurić o mukotrpnom radu Vlade Srbije u protekle dve godine!

Politika

ISTORIJSKI NAPREDAK! Marko Đurić o mukotrpnom radu Vlade Srbije u protekle dve godine!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić ocenio je danas da će dve godine rada Vlade Srbije u ovom sazivu, zasigurno u istoriji biti opisivane kao važna prelomna tačka, u kojoj je Srbija, nakon godina političkih i ekonomskih poraza pod DOS-ovskim vlastima, a onda i mukotrpnog oporavljanja i stabilizacije države u narednom periodu, počela da se snažno uspravlja i poprima obrise dobro uređene i moderne zemlje koja ide napred.

Uspeh Vlade Srbije nije stvar subjektivnog utiska, već činjenica koju egzaktno potvrđuju ekonomski i socijalni pokazatelji, nivo inostranih investicija, pad nezaposlenosti, modernizacija infrastrukture..., saopštio je Ðurić.

Uz stalnu i za vladu suštinski značajnu podršku predsednika Aleksandra Vučića, naveo je Ðurić, predsednica vlade Ana Brnabić i članovi vlade su u prethodnom dvogodišnjem periodu veoma uspešno, posvećeno i srcem pokazali kako se vodi jedan za Srbiju uspešan i odličan tim. 

-Hvala Ani i svim kolegama na stalnoj i nesebičnoj podršci za Srbe na Kosovu i Metohiji - rekao je Ðurić.

(UŽIVO) BRNABIĆ O DVOGODIŠNJEM RADU VLADE: Zadovoljna sam rezultatima, KRAJEM GODINE NOVO POVEĆANJE PLATA I PENZIJA!

Smatram svojom obavezom prema građanima Srbije, istakao je on, da na današnji dan skrenem pažnju na činjenicu da je tokom mandata ove vlade i zahvaljujući zalaganju svih njenih članova, kao i složnom delovanju sa drugim institucijama, pružena najveća i do sada najsveobuhvatnija podrška srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. 

-Srbija je postigla značajne rezultate u borbi za zaštitu srpskih državnih i nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji i uspela da pokrene najveći investicioni ciklus u južnoj pokrajini u poslednjih nekoliko decenija - naglasio je Ðurić.

Nastavićemo da se svi kao jedan i dalje borimo za naš narod i naše interese u svakom delu naše zemlje, posebno uključujući žitelje Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija, naveo je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Davno Srbija nije imala ovako perspektivnu, ekonomsko i privrednu uspešnu, sa velikim privrednim stranim ulaganjima,vladu , koja Srbiju vraća na nekadašnje nivo razvoja.

mihajlo

pre 4 godine

Posle mnogo godina jedna vrlo uspešna vlada, koja je i pokazala kako se iz pepela podiže ponovo jedna drugačija Srbija.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija