• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2019

12:04

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV HEPI: EU dobro zna da je KOSOVO SAMO LAŽNA, NARKO DRŽAVA!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV HEPI: EU dobro zna da je KOSOVO SAMO LAŽNA, NARKO DRŽAVA!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostovao je u emisiji "Dobro jutro Srbijo" TV Hepi i jasno poručio da Kosovo nije država, da to zna čitava Evropa, ali i sami Albanci

Centralna tema gostovanja Vučićevića bila je situacija na Kosovu, humanitarna katastrofa koja preti Srbima na KiM, kao i iskonstruisane optužnice protiv čelnika Srpske liste za ubistvo Olivera Ivanovića.

- To je najprljavija moguća igra Prištine, koja nema veze ni sa kakvim dokazima. S druge strane, Amerikanci znaju sve, znaju čak i ime i prezime ubice. Niko u Beogradu nije imao motiv da ubije Ivanovića. Ovi koji sada vode hajku i pokušavaju da kažu da neko iz Beograda štiti ubice, najstrašniji su licemeri i politikanti - rekao je Vučićević.

- Oni koji navodno traže njegove ubice, bili su njegovi najveći neprijatelji - dodao je Vučićević.

Foto: printscreen

Upravo oni su, kaže Vučićević, osnovali takozvani Savez za Kosovo, na čelu sa Radom Trajković, za koju se zna da podržava nezavisno Kosovo.

- Lažna država Kosovo je njihov projekat. To je njihov cilj i spremni su na sve da ga ostvare.

Mnogi centri moći savetuju Srbiji da bude kooperativna, pa će doživeti sudbinu Severne Makedonije, i nude nam da Albanci preuzmu deo Srbije, konstatovao je voditelj emisije Milomir Marić, na šta je Vučićević odreagovao:

- Mi smo bili maksimalno kooperativni posle 2000. godine, u vreme dosista, oslobodili smo najgore zločince i koljače, pa šta smo dobili?! Što bi rekli naši zemljaci - "šupalj nos do očiju". Oni hoće da osakate Srbiju. Zapadnim centrima moći treba Srbija kao država marioneta, koja ne može sama da donosi odluke. Njima ovakva Srbija koja ima svoje stavove ne odgovara - kaže Vučićević.

- Svi u Evropskoj uniji znaju da je lažna država Kosovo narko država - rekao je Vučićević i dodao:

- A onda zločinac i narko-diler Haradinaj za šverc droge optužuje Srbiju. To je sumanuto!
 
POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE VUČIĆEVIĆA NA TV HEPI:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Komentara 0,komentara 0,komentara 0,komentara 0 ... A sada ,,Nisam robot,, pa preskoči,pa doskoči,pa zaobiđi o onda hidranti,autobusi,brda,mostovi,prelazi,bla,bla,bla ... Vučićeviću,sinko,ne bih te više zekio!

bikic nenad

pre 4 godine

Nije mi jasno sta ovaj kreten labrnja?Lize g.... vucicu dok ima iole koristi od njega,dok je van liste interesantnih,a posle? Covek koji ima imalo kulture nebi trebao da lupeta kao ovaj kreten,jer sve sto je nesrpsko ne znaci da je lose.Jedan dan mu smetaju "siptari",drugi "ustase"treci milogorci i sta vec.Njemu bi najvise odgovaralo da radi u javni toalet i tamo odrzava "cistocu".Ove reci bi hteo licno da mu kazem u cetiri oka,onda bi se mozda malo "obrazovao".

DEDA RAKA

pre 4 godine

Nemoj tako oštro Dragane, pa oni si samo "uspešna poljoprivredna" tzv država i bore se da plasiraju "poljoprivredne " proizvode ! Ma gde bi oni drogu .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija