• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

03.07.2019

18:34

ŠIPTARI NASTAVLJAJU PROGON SRBA SA KiM! Lažno optužili potpredsednika Srpske liste za ubistvo Olivera

Politika

ŠIPTARI NASTAVLJAJU PROGON SRBA SA KiM! Lažno optužili potpredsednika Srpske liste za ubistvo Olivera

Podeli vest

Šiptarske vlasti u Prištini raspisale su juče poternicu za potpredsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem, koga bez ikakvog dokaza pokušavaju da optuže za ubistvo Olivera Ivanovića!

S obzirom da lažna država Kosovo nije član Interpola, sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje koji nema nikakvo dejstvo van granica lažne države.

Kako navode kosovski mediji, Radoičić je pre nekoliko meseci ponudio tužiocu Sulj Hodži da ga ispita u Beogradu, ali je tužilaštvo iz Prištine odbilo da to uradi. I dok Radoičić juče nije imao komentar, iz Srpske liste su poručili da je poternica za njihovim funkcionerom pokušaj zastrašivanja Srba i politički napad.

TODOSIJEVIĆ: Izmišljene optužnice na KiM vrsta pritiska I ZASTRAŠIVANJA SRPSKOG NARODA

 

Nek se pozabave svojima

"Ako Priština već želi da se pozabavi poternicama, onda bi mogla da odgovori na poternice Interpola na kojima se nalazi veliki broj lidera Albanaca"
Srpska lista

"Raspisivanje poternice je skretanje pažnje javnosti sa više od 30 saslušanih pripadnika OVK pred Specijalnim sudom zbog zločina nad srpskim i nealbanskim stanovništvom. Poternica je raspisana bez dokaza, da bi se zastrašili Srbi koji ne pristaju da mirno gledaju kako albanska čizma gazi nedužan narod. Izmišljene i naručene priče kojima pokušavaju da uprljaju ugled Radoičića i ostalih Srba nisu i neće nikada biti dokazi. Ono što je Radoičićeva jedina krivica jeste to što je pokazao da Priština ne može da ga kupi i uplaši", saopštili su iz Srpske liste, uz ocenu da bi, ako Priština želi da se pozabavi poternicama, mogla da odgovori na poternice Interpola na kojima se nalazi veliki broj prištinskih funkcionera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija