• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2019

12:42

(VIDEO) VUČIĆ MU KUPIO BICIKL! Predsednik Srbije ispunio želju malom Rajku iz Krstaca kod Lučana koji je u junskim poplavama ostao bez dvotočkaša!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ MU KUPIO BICIKL! Predsednik Srbije ispunio želju malom Rajku iz Krstaca kod Lučana koji je u junskim poplavama ostao bez dvotočkaša!

Podeli vest

Mali Rajko Milivančević iz sela Krstac kod Lučana danas je dobio novi bicikl koji je početkom juna nakon poplava u njegovom kraju zatražio od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, otkriva Informer.rs!


Kako saznajemo, novi bicikl koji je Rajko dobio, poklon je od Bajram Akgula, direktora fabrike bicikala "Salcano", koji je bio dirnut zajedničkom fotografijom dečaka sa predsednikom Vučićem koju je video na Instagramu, dok je Vučić kupio dva para rolera i opremu za Rajkove sestre Ivonu i Julijanu.

Foto: informer.rs

Foto: informer.rs

Podsetimo, Dečak Rajko iz sela Krstac kod Lučana 11. juna zamolio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića za novi bicikl.

Mali Rajko, kome je poplava odnela bicikl požalio se predsedniku Srbije, koji obilazi poplavljene krajeve, da je u poplavi izgubio stari bicikl i zamolio je predsednika da mu kupi novi "dvotočkaš" na pedale.

- Vučiću, kupi mi bicikl, molim te - rekao je dečak Rajko.

 

 

 

VUČIĆU, KUPI MI BICIKL, MOLIM TE! Dečak Rajko iz sela Krstac kod Lučana raznežio predsednika Srbije!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kija

pre 4 godine

Hahahha kakvi ste vi show od novina. Stavite naslov: VUCIC MU KUPIO BICIKL a onda u tekstu navedete kako je Rajkov bicikl poklon od proizvodjaca biciklova!!! Pa vi vise ne umete ni da lazete bre!!! Dole Vucic ziveo Bajram

Dušan

pre 4 godine

Dirljivo do bola I voleće predsednika, dečica, kao ujaka...Ovome, kome je poplava odnela bicikl, a ovim devojčicama rolere... Setih se svog bicikla, imao je jake gume, koje se nisu napumpavale, a ujak mi je kupio za rođendan...I ja sam s tim biciklom, išao do njega da ga posetim..jer sam ga voleo.-Bilo je dobro vreme, standard, a ujak je radio tada u fabrici Zvezda, ogledala. Gledam juče prilog na televiziji, sa nacionalnom frekvencijom, i moju omiljenu emisiju Nacionalni dnevnik, a dečačić juri, sa biciklom, kao ja nekada, ne bi li, što pre došao do svog ujaka, koga sam neizmerno voleo.... I dok Vam ovo pišem, naviru mi suze, nije da nije, jer ujaka, više nema,umro je mlad u 48.godini života, nema ni bicikla, neki od ljubomornih braće ili sestara su posekli njegove gume...Ali ostale su uspomene, na taj bicikl koji mi je ujak kuiao i koga ću se sećati dok sam živ. Ganc nov, bicikl, a imao sam možda pet ili šest godina, i poplave su bile u našem gradu godinu dve ranije, i takođe mi odnele sve igračke, i malu harmnoniku, i limeni doboš, i klavir, ali eto ta bicikla mi je ostala u sećanju, na tri točka, jaka, lepa, i velika činilo mi se kao mercedes. Jurio sam s njom baš kao dečačić, kome su skorašnje poplave odnele sve, ali mu je uvaženi predsednik, i ljudi iz njegovog kabineta, brže bolje poslali biciklu, i ostvarili mu san, onaj dečački onaj koji se sanja, sve dok život neumitno teče kao reka, ali ne plavi puteve, oranice, i kuće, nego čeka na nas da sanjalački zamislimo želju, i da nam neko kao rod rođeni, ovoga puta, predsednik Vučić, ispuni želju i ostvari mi san. kažem sebi, što ne poželeh nešto drugo sem snova, ali i kad se ne ostvare, onda dođe nešto mnogo više i uzvišenije da nam se ostvari i da, kao što reče onomad Brankica Damjanović, i nagna na suze i plač Jelenu Nojić, najlepši radijski glas onih vremena, a ja bejah na ivici suza, i uteših se slušajući je skoro dva sata. Tako se uvek utešim i neizmerno radujem i sreći ovog dečaka, kome je uvaženi predsednik kupio bicikl, koji mu je odnela poplava, baš kao meni nekad ujak, bicikl, za rođendan. Devojčicama rolere, da nauče da voze, ako nisu, a dečak već juri, asfaltiranom ulicom, u selu, i nemam šta ja tu bitno reči i ispričati, ali eto evocirah uspomenu, na svog ujajka, bicikl koji mi je kupio, i uspomene... Poplave i bujice nam mogu odneti igračke, ali želje, maštanja i snove ne. Uvek se nađe neko ko će naše suze i plač zameiniti osmesima... I ovog puta je to bio naš uvaženi predsednik, kao rod rođeni, kao ujak, i dirljivo do bola Baš je lepo rekao otac ovog dečaka, i nemam ja šta tu reći... Kao što i ja nemam bog zna reći, ali ispričati mogu...Jer nekad je i mali gest pažnje, poklon, knjiga, veliki u očima deteta, i to se uspomene ne mogu izbrisati, a bujice i poplave mogu odneti, naše igračke iz detinjstva. Dušan Dojčinović, Leskovac

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija