• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.07.2019

13:26

BILJANA SRBLJANOVIĆ: Nije arhitekta Beograda na vodi crtao Borču i Krnjaču!

Politika

BILJANA SRBLJANOVIĆ: Nije arhitekta Beograda na vodi crtao Borču i Krnjaču!

Podeli vest

Dramaturškinja Biljana Srbljanović ocenila je da kiša koja je padala u Beogradu nije padala nikad ranije, kao i da globalno zagrevanje menja klimu u svetu


 
Ona je u autorskom tekstu za "Blic" pod naslovom "Fekalne bujice i eksperti za iste" navela "da kada su gradili Beograd nisu računali na 100 litara u minuti padavina".

- Kada su gradili Kaluđericu, pa je posle i legalizovali, nisu računali na kanalizaciju uopšte. Nije arhitekta Beograda na vodi crtao Borču i Krnjaču, pa da nije upisao vodotok kako treba, niti je građane Bataje prevario Arapin, da im uzme pravo na život bez fekalija, nego brojne generacije drugih - navela je Srbljanović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 4 godine

Bravo g.Srbljanovic, ali dzaba - Srbima je logika teza strana.

Ko

pre 4 godine

Lepo rekla zena, ko je normalan razume istinu, ko nije trupuje neka otmanja delova grada, ne ajde da uzivamo u zardjalom otpadu na reci i setalistu kojem niko nikad nije prosao, ali su usta puna patriotizma

Djoka Brica

pre 4 godine

Dokle bre ovu ludacu da slushamo a kamoli da citamo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija