• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.07.2019

15:13

OVO NIJE POLITIKA, OVO JE ODMAZDA! Vulin poručio Prištini da neće uspeti da odvoje Srbe na KiM od svog rukovodstva u Beogradu!

Politika

OVO NIJE POLITIKA, OVO JE ODMAZDA! Vulin poručio Prištini da neće uspeti da odvoje Srbe na KiM od svog rukovodstva u Beogradu!

Podeli vest

Zabrana ulaska zvaničnicima Srbije na prostor autonomne pokrajine Kosovo i Metohija je još jedan je dokaz da rukovodstvo u Prištini beži od dijaloga po svaku cenu, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i poručio da niko ne može da prekine vezu između Srba na KiM i njohove vlade i predsednika

 

- Nakon što su doživeli fijasko sa pokušajima da nateraju Srbe da kupuju švercovanu robu iz kamiona, sada pokušavaju da kazne Srbe time što će im zabraniti ili prekinuti vezu sa svojim državnim rukovodstvom - naveo je Vulin komentarišući odluku Prištine da zabrani ulazak srpskim zvaničnicima na KiM.

ZABRANJEN ULAZAK SVIM SRPSKIM ZVANIČNICIMA NA KOSOVO! Novi bahati potez lažne države Kosovo!

On je naglasio da Priština neće uspeti da uradi ni ovaj put.

- Ovo nije politika, ovo je odmazda, ovo je pokušaj da svoj bes iskale na Srbima sa prostora KiM, pokušavajući da prekinu svaku vezu imeđu njih, Vlade Srbije i njihovog predsednika. To jednostavno neće biti moguće, nije moguće, nikada u tome nisu uspeli, neće uspeti ni ovaj put - rekao je Vulin.

OVO JE ŠAMAR BRISELU, A NE BEOGRADU! Dačić o sramnoj odluci Prištine: Pošto su srpski narod ostavili bez lekova i hleba, sad bi da ga izoluju!

On je ukazao da je ovo test za novu briselsku administraciju - da li su u stanju da ostvare svoj autoritet i obezbede bar elementarno kretanje ljudi, kada nisu uspeli da obezede kretanje robe.

- Nadam se da će nova briselska administracija napustiti onu praksu saopštenja u kojima obe strane treba da se uzdrže i u kojima stalno pokušavaju da izjednače Srbiju sa šiptarskim rukovodstvom - izjavio je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
xy

pre 4 godine

Ovu osobu i sa ovim recnikom trebate drzati zatvorene,jer to su upravo osobe koje krnje ugled Srbiji i srbima.Da se neko tako izrazava prema vasoj drzavi ivasem narodu,siguran sam da biste i vi reagovali adekvatno. Ako imate iskrene namere o pomirenju,skratite ovakvima j....,jer na ovakav nacin oni ruse sve ono sto vas predsednik gradi ili pokusava.Ovo nije definitivno pravi put ka pomirenju.

AS

pre 4 godine

Pod hitno sazidati kompleks srpskih drzavnih institucija neposredno uz prelaz Jarinje. Neka tu srpski gradjani obavljaju sve svoje važne poslove sa državom Srbijom.

NASLOVI

pre 4 godine

Hranu iz narodne kuhinje svakog dana uzme 11.250 Beograđana Prosečna plata u Hrvatskoj skoro duplo veća nego u Srbiji Rekordan rast BDP-a: Hrvatska ima 4,7% najveći rast u EU MIGRACIJSKI PREOKRET Povratak Hrvata - lani kući došlo 26.000 ljudi ''Baby boom'' Najveći plus u zadnjih deset godina: Lani u Hrvatskoj rođeno 791 dijete više nego 2017. "PREKORAČENJE OVLASTI" Smijenjen biskup koji je zabranio misu na Bleiburgu NEZAKONITA ODLUKA Slovenski sud: Thompsonov koncert nije se smio zabraniti JAHTING ORGIJE NA JADRANU: Devojke iz Srbije i BIH tražene jer se prodaju i za KOMAD NAKITA, TORBICU ILI ODEĆU! Zarade i po 35.000 evra za noć, na palubama se šmrče kokain do besvesti, tablete viagre žvaću kao bombone... NEMA EMA TAKVOG NARODA: OVO JE TAJNA HRVATSKOG NARODA I po ovome smo jedinstveni u svijetu! SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu.

Ljubo

pre 4 godine

Ne mogu da razumim prestavnike vlasti Srbije da u svom govoru iisticu da su zadnji dogadjaji oko KiM samar evropskim vlastima .To je po ko zna koji put samo i samo samarcina srpskom narodu kojeg vi vodite a ne zna te ni gde .

Mile

pre 4 godine

Neka Vulinova tetka plati ulaz za sljam iz beograda. Kad vec ima 250.000€ u kesu, sigurno moze da resi i taj problem.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija