• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2019

22:36

AKTIVIRALI SE ONI KOJIMA JE NEZAVISNO KOSOVO VAŽNIJE OD SRBIJE!  Rada Trajković: Vučiću, otkud ti pravo da ne veruješ Tirani i Prištini?!

Politika

AKTIVIRALI SE ONI KOJIMA JE NEZAVISNO KOSOVO VAŽNIJE OD SRBIJE! Rada Trajković: Vučiću, otkud ti pravo da ne veruješ Tirani i Prištini?!

Podeli vest

Lider Đilasovog Saveza za Kosovo Rada Trajković ponovo je na Tviteru stala u odbranu Ramuša Haradinaja i privremenih vlasti u Prištini

Ona je napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića što je juče na konferenciji za novinare otkrio da albanski istražni organi nemaju rezultate u istrazi ubistva Olivera Ivanovića.

Foto: printscreen

Istovremeno, lider Republikanske stranke Nikola Sandulović u specijalnom uključenju na TV Dukađin u Prištini hvalio je šiptarske vlasti, više puta podržao nezavisnost Kosova i optužio Srbiju da je jedina kriva za sve u regionu i na Kosovu.

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dimce

pre 4 godine

Rado bolje ti je da cutis, u misju rupu da se sakrijes, po Freudu prvi znak gluposti je kada se neko nicega, ama bas nicega ne stidi. Ti si rado bez srama, obraza i casti. Sta trazis uopste u Srbiji kad su ti sva BRACA po casti i oruzju u Pristini.

Rada lambada

pre 4 godine

Rajka mora da si pila neko specijalno mleko kada si bila mala, pa si tako pametna

aca smederevac

pre 4 godine

Normalne drzave se sa otvorenom izdajom lako obracunaju a nasa izgleda ne sme da reaguje .Razumem, da bi to ugrozilo nasu privredu ,strana ulaganja i sl.....ali jedna odlucna akcija bi naprotiv pokazala snagu .Puna podrska za Predsednika .Čekamo!

mihajlo

pre 4 godine

Kako se Prištini i može verovati, smešno.

vecavestica

pre 4 godine

Ovoj gospodji treba zabraniti da dolazi u Srbiju.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija