• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2019

10:20

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Dobro je u Srbiji ostao i KAMEN NA KAMENU kakvi su LUDACI vodili ovu državu!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Dobro je u Srbiji ostao i KAMEN NA KAMENU kakvi su LUDACI vodili ovu državu!

Podeli vest

Gost Novog jutra na televiziji Pink bio je glavni i odgovorni urednik lista Informer Dragan J. Vučićević. On je tom prilikom govorio o aktuelnim temama, o ubistvu Olivera Ivanovića, a komentarisao je i šokantan snimak koji je ekskluzivno prikazan u toj emisiji

- Kada je u pitanju ubistvo Olivera Ivanovića i ime navodnog ubice Fljorima Ejupija koje se pojavilo u medijima, treba reći da predsednik Vučić nije nikoga optužio za ubistvo, samo je postavio pitanje na koje do danas nije dobio nikakav odgovor. Strašna je činjenica da se ubistvo Olivera Ivanovića zloupotrebljava za najgoru moguću kampanju. Đilasova podružnica Rada Trajković optužuje Vučića u listu Danas da je ugrozio prava Fljorima Ejupija. To što rade Rada Trajković i ljudi iz Đilasovog SZS je strašno, pogotovo po ovom pitanju - naglasio je Vućićević.

Urednik dnevnog lista Informer zapitao se ko je zaista imao motiv za ubistvo lidera GI SDP.

-Informacije koje su srpske vlasti dobile jesu da je taj čovek tad i tad sleteo u Prištinu, otišao, a nakon ubistva se vratio. Odbijaju da nam daju čaure, snimke, sve materijalne dokaze kako bi se utvrdilo čiji je DNK na mestu ubistva. Nije Beograd taj koji opstruira istragu, nego Priština. Vlasti u Beogradu su učinile sve što je u njihovoj moći. Našoj policiji nije dozvoljeno da učestvuje u istrazi. Ubistvo Olivera Ivanovića nema nikakve veze sa Beogradom, sa vlastima u Beogradu, nema veze sa Srbima. Pitam sve hejtere koji bi bio motiv bilo koga iz Srbije to da učini? Niko ne može da me ubedi da Amerikanci i zapad ne znaju ko stoji iza ovoga! Oni to znaju! - zaključio je Vučićević.

Foto: printscreen

On je dodao da Srbija sada ima više stranih direktnih investicija nego Hrvatska i Bugarska, koje su članice EU, zajedno. Naglasio je da Vučić smeta jer vodi samostalnu politiku, jer neće da prizna Kosovo, jer neće na cim iz Vašingtona rasparča Srbiju. Podsetio je gledaoce i kako su se političari iz sadašnje opozicije odrekli Crne Gore, bez borbe. 

DA LI JE ON UBIO OLIVERA IVANOVIĆA?! Ko je Fljorim Ejupi koga je Vučić danas pomenuo na konferenciji za medije?

Vučićević je u Novo jutro doneo audio snimak koji je objavio portal CG IN4S, u kojem razgovaraju Milan Roćen i Vuk Jeremić, dvojica savetnika iz dve države, Crne Gore i Srbije. Ovaj razgovor su oni snimili, u to vreme, prisluškujući jedan drugog. Poslušajte audio snimak u narednom linku.

(EKSKLUZIVNO/AUDIO) ŠOKANTAN RAZGOVOR JEREMIĆA SA MILOVIM SAVETNIKOM: Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori!

Glavni i odgovorni urednik Informera šokirano je prokomentarisao ovaj snimak, uzdržavajući se od psovki.

-Dobro je u Srbiji i kamen na kamenu ostao kakvi su ludaci vodili ovu državu. Poslušajte, Vuk Jeremić psuje kao kočijaš. U trenutku, u godini kada se rastočila Državna zajednica SCG, kada Srbi preko noći postaju deo neke druge države, šta čoveka zanima? Da uzme 29 soba na Svetom Stefanu?! O čemu on priča u takvom trenutku? 2006. godine se sve to dešava. Posle referenduma. Sram ga bilo. U takvom trenutku on se kliberi i psuje ovako. Njih zanima samo njihov buđelar, stanovi po Vračarima, apartmani po Londonima. Zato smo i bili na ivici bankrotsva, zato su nam 2008. proglasili nezavisnost Kosova. Jel ovakav Vuk Jeremić da brani Kosovo, je l' Đilas da brani Kosovo? Đilas, koji je k

Đilas bi da gasi medije, udruženja ćute

- Kaže Đilas pre neki dan: Kad dođem na vlast ugasiću Pink i Informer? Kako? Znači, ne važe regulatorna tela i država, on će da gasi.Kuka kako mu diraju decu, kukaju kao strine, a oni redovno prozivaju Vučića i njegovu decu, brata i porodicu. Vi ćete da ugasite Pink? Informer? Za to prvo treba da pobedite na izborima - kaže Vučićević.

A reakcija je izostala.

-Niko od novinarskih udruženja ne reaguje na to što jedan političar preti gašenjem medija. Ne očekujem reakcije UNS-a, NUNS-a. Gde su sad te medijske slobode? Je l' meni i Željku Mitroviću treba sad glavu odseći? - zapitao se glavni i odgovorni urednik Informera.

ukao što je morao da se vrati iz Londona, kada je trebalo da se brani Srbija - začuđeno je rekao Vučićević. 

On je naglasio bitnu razliku između sadašnje vlasti i opozicije.

-Ovako nešto ni Vučić ni najbliži saradnici sebi ne bi dozvolili. Ovakvo kočijaško, imbecilno ponašanje, nikad od njih ne biste čuli. Sa druge strane, zašto je Boško Obradović VIP gost u američkoj ambasadi? Tamo gde su samo najviši zvaničnici. Pre samo nedelju dana bio je na ručku sa Metju Palmerom, takođe u ambasadi. Kada ga je naš paparaco slikao, morao je da prizna. Zašto se on nije pohvalio da je bio u američkoj ambasadi? I ovaj razgovor Jeremića i Roćena pokazuje da kod njih nema nikakve politike, da im je bitan samo lični interes i njihov džep. Kada je SNS došao na vlast 2012. godine, imali smo para za još mesec i po dana i mogli smo da proglasimo bankrot. Pogledajte danas, novi auto-putevi, asfalt, nove investicije, podižemo plate i penzije. Da li je bolje ovo ili kada su oni prodavali državnu teritoriju za 29 soba na Svetom Stefanu? Odakle Jeremiću milioni na računima? Odakle sve to? - ogorčeno je rekao Vučićević.

(VIDEO) VUČIĆ JE BIO U PRAVU ZA SVE ŠTO JE REKAO - Hodžaj i Haradinaj brže-bolje potvrdili njegove reči!

On je objasnio zbog čega je ovakva pometnja u opoziciji.

-Sve velike moćne zapadne obaveštajne službe trenutno rade protiv Srbije. Žele da Srbija bude što slabija, neka tamo nebitna državica koja se ništa ne pita i sve sluša. Zato oni preko svojih poslušnikih veza pokušavaju u Srbiji da naprave haos. Oni su glavni organizatori - zaključio je Vučićević. 

POGLEDAJTE GOSTOVANJE DRAGANA J. VUČIĆEVIČA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejo

pre 4 godine

Sta bulazni ovaj pijani Vucicevic kada znamo svi da je Vucic narucilac ubistva,Radojicic organizator a neki narkoman izvrsitelj.Naravno da ce i on u zatvor zbog prikrivanja krivicnog dela i opstuiranje istrage,tu ne postoji novinarska prica kao sto misli nego krivicno delo pa makar se stvarno predstavljao Miskovicev potrcko kao novinar.

englezii

pre 4 godine

Pa Zaista to je stvarno istina G Vucicevicu ! Ovo govno vuka pozderca treba zatuc ko najgoru stetocinu u prirodi ali ako bi bilo moguce udaviti ga u septickoj jami jer sve drugo bi bilo suvisan trosak ! Sram te bilo Pozderac i svi tvoji savremenici mater vam pas svima kerecu jebo !

Vns

pre 4 godine

Bio na Pinku? Jel' pijan vrteo klupu iznad glave?

Radovan

pre 4 godine

Prvo Rocan nikada Nike bio ambassador u Moskvi ,kada je otisao Lazic on je bio vrsilac duznosti pa je dosao Danilo Markovicu konzul je bio Djurisic.Posto Crnogorce I Karice Danilo Z.Maekovic Nike cenio sve oh je vratio a pode njega je dosao Bora Milosevic koi se isto izjasnjavao kao crnogorac a brat Dlono Srbin pa sad vidi! Milan je karijerista me mnogo efektivan I da kazem ulizica!

Pravednik

pre 4 godine

Koji kretenino četnik. Režimski plačenik i mentalni bolesnik???

mihajlo

pre 4 godine

Šteta što kamen ima malu cenu, inače i to bi prodali.

Miki

pre 4 godine

Zubata spodoba Dragan J, Vucicevic gost kod narkomana Zeljka Smrkasa na televiziji " Ne-zna-se-ko-koga-jebe" sta reci, a ne nasmejati se, Posle onog video klipa gde se vidi pijandura i narkoman na proslavi "djubar-informera" sve je receno.

Smrad

pre 4 godine

Ovi su bar ostavili nešto, ali nakon vas ni kamen na kamenu neće da ostane

Saradžogla

pre 4 godine

Komentara 0! A sada ,,Nisam robot,,!Preskoči,naskoči,zaskoči,zaobiđi ... Semafor,biciklovi,brda,palme,taksi,pešački prelaz ...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija