• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.07.2019

15:43

POKRET SOCIJALISTA: Jeremić je jezikom najprimitivnijeg uličara objasnio šta zapravo misli o svojoj državi!

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Jeremić je jezikom najprimitivnijeg uličara objasnio šta zapravo misli o svojoj državi!

Podeli vest

Pokret socijalista ocenio je da objavljeni transkript razgovora između Vuka Jeremića u svojstvu savetnika bivšeg predsednika Borisa Tadića i Milana Roćena, nekadašnjeg bliskog saradnika Mila Ðukanovića, predstavlja suštinu politike DOS-a, a to je - uništiti i raskomadati Srbiju

"Jeremić je jezikom najprimitivnijeg uličara objasnio šta zapravo misli o svojoj državi i da su njegovi ''diplomatski potezi'' zaista bili usmereni ka razjedinjenju Srbije i srpskog naroda", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

U toj stranci su, kažu, zaprepašćeni sa koliko mržnje i primitivizma, sa podsmehom i ruganjem, Jeremić govori o Srbiji.

"Ne znamo da li je gore to što smo čuli kako preti Srbiji ili taj bahati smeh i oduševljenje sa kojim to izgovara", dodaju u PS.

Pošto se, kažu, čulo kako je izgledala diplomatija Vuka Jeremića o trošku Srbije i građana, pitanje je za koga je radio Jeremić dok je bio srpski ministar, jer, konstatuju, - "za Srbiju svakako nije".

Pokret socijalista reagovao je na sadržaj snimka koji je objavio crnogorski portal IN4S, u kojem razgovaraju Milan Roćen, nekadašnji ambasador Srbije i Crne Gore u Moskvi i savetnik Mila Ðukanovica i Vuk Jeremić, koji je, kada je razgovor snimljen, bio na funkciji savetnika tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Povod za razgovor na snimku, koji su preneli i pojedini srpski mediji, je organizacija zabave na Svetom Stefanu za tridesetak osoba, "za svadbu Jeremićevog kuma Ljube Samardžića", za koju Roćen obezbeđuje sobe preko Pera Radenovića, nekadašnjeg direktora hotelskog kompleksa na Svetom Stefanu.

(EKSKLUZIVNO/AUDIO) ŠOKANTAN RAZGOVOR JEREMIĆA SA MILOVIM SAVETNIKOM: Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17