• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2019

23:21

(FOTO) GAZDA BRANI ŠEGRTA! Boškić provaljen, SKOT GA PERE NA SVE NAČINE!

Politika

(FOTO) GAZDA BRANI ŠEGRTA! Boškić provaljen, SKOT GA PERE NA SVE NAČINE!

Podeli vest

Nakon što je bio glavna zvezda prijema povodom Dana nezavisnosti SAD, lidera Dveri i Đilasovog Saveza za Srbiju Boška Obradovića zabolela je istina, pa se požalio svom gazdi Kajlu Skotu

Lider "Dveri" postao je lični potrčko američkog ambasadora Kajla Skota, a kada je provaljen, šegrt se odmah požalio gazdi.

Skot je odmah, kako to obično biva, kao pravi gazda stao uz svog potrčka i na društvenim mrežama pokušao da ga "opere"!

(VIDEO) OVO JE NAJSREĆNIJI DAN U ŽIVOTU BOŠKA OBRADOVIĆA! Lider Dveri postao SKOTOV LIČNI POTRČKO!

 

Postoje različiti načini izveštavanja o istom događaju. Voleo bih da se tabloidi bave profesionalnim novinarstvom i prestanu sa ciničnim pokušajima da obmanjuju i manipulišu svoje čitaoce jeftinim i skandaloznim naslovnicama - napisao je Skot.

Foto: printscreen

Ne čudi što je Skot morao da stane u zaštitu svog potrčka, pošto mu je Boškić obećao, na tajnom sastanku, da će, ukoliko dođe na vlast, priznati lažnu državu Kosovo. Ovim "pranjem" samo je još jednom to dokazao!  

(FOTO) DA LI SAM OSTAVIO DOBAR UTISAK? VIP Boško zabrinut nakon prijema u rezidenciji američke ambasade!

 

Podsetimo, Skot je Boškiću kao nagradu za poslušnost dao VIP pozivnicu za prijem u rezidenciji u Užičkoj ulici u Beogradu povodom Dana nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srđan

pre 4 godine

A budaletine! Voleo bi da se tabloidi bave ozbiljnim i profesionalnim novinarstvom. Pa onda ne bi bili tabloidi.

Sava iz Kikinde

pre 4 godine

Je l' to Skot pokusava da uredjuje novine po Srbiji? A sta bi sa onim njihovim "sloboda govora i javnog izvestavanja" sa cime nam probise usi poslednjih 30-40 godina? Jos jednom su nedvosmisleno pokazali koliki su "licimuri". Zbogom, Skote, na k te nabijem!

dragan

pre 4 godine

evo mene opet.... rekoh li ja ....boskic se dokopao zlatne kasike sad na miru moze da kusa...eh znam opet necete objaviti kao ni jucer.....ali mala je razlika izmedju vas i boskica

NASLOVI

pre 4 godine

Hranu iz narodne kuhinje svakog dana uzme 11.250 Beograđana Prosečna plata u Hrvatskoj skoro duplo veća nego u Srbiji Rekordan rast BDP-a: Hrvatska ima 4,7% najveći rast u EU MIGRACIJSKI PREOKRET Povratak Hrvata - lani kući došlo 26.000 ljudi ''Baby boom'' Najveći plus u zadnjih deset godina: Lani u Hrvatskoj rođeno 791 dijete više nego 2017. "PREKORAČENJE OVLASTI" Smijenjen biskup koji je zabranio misu na Bleiburgu NEZAKONITA ODLUKA Slovenski sud: Thompsonov koncert nije se smio zabraniti JAHTING ORGIJE NA JADRANU: Devojke iz Srbije i BIH tražene jer se prodaju i za KOMAD NAKITA, TORBICU ILI ODEĆU! Zarade i po 35.000 evra za noć, na palubama se šmrče kokain do besvesti, tablete viagre žvaću kao bombone... NEMA EMA TAKVOG NARODA: OVO JE TAJNA HRVATSKOG NARODA I po ovome smo jedinstveni u svijetu! SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu.

Kažu

pre 4 godine

Zagorski mlinci su zaštioćeni već 23-i autohtoni hrvatski prozvod u EU! Kosovski mini Hag ima spisak od 5000 srpskih zločinaca a sada je digao optužnice za srpske generale koji su dobili poruku od države da ne napuštaju Srbiju! Juče je u Karlovcu otvorila Kolinda najveći i najlepši vojni muzej u ovom delu Evrope muzej Domovinsokog rata a u 8mesecu se otvara vodotoranj u Vukovaru u kojem će biti muzej Oluje a naredne godine najveći od svih "Istrojski muzej pobedničke hrvatske vojske u Zagrebu" u kojem će biti dokument potpisane predaje srpske vojske hrvatima u Glini 8.8.95 da ga gledaju svi turisti iz celoga sveta pa i iz Srbije!

SS

pre 4 godine

Kad to budaletina misli da dođe na vlast?Kad ameri uđu sa trupama u Srbiju,da se nije malo za*ebao.

AMatić

pre 4 godine

Dveri i Dosta je bilo nisu Vučiću ni do kolena, a Skot pogotova svaki put kad nekoga štiti pada sve niže.

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija