• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2019

10:59

KRSTIĆ POZVAO JEREMIĆA: Vuče, objasni čemu je služilo 30 soba na Svetom Stefanu!

Politika

KRSTIĆ POZVAO JEREMIĆA: Vuče, objasni čemu je služilo 30 soba na Svetom Stefanu!

Podeli vest

Emitovanje snimka razgovara bivših šefova diplomatija Srbije i Crne Gore Vuka Jeremića i Milana Roćena, analitičar Nebojša Krštić ocenio je danas kao obračun unutar srpske opozicije, odnosno Saveza za Srbiju

On je rekao da Jeremić duguje javnosti objašnjenje oko iznajmljivanja 30 soba za zabavu na Svetom Stefanu, i objasnio da takvo ponašanje nije bilo manir u kabinetu tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, u kome je on bio savetnik, i dodao kako bi istraživački novinari trebalo da o ovom događaju pitaju Jeremića. 

Krštić smatra da ovo pitanje Jeremiću uopšte ne može da bude postavljeno "jer bi odbili sa vrata novinare koji bi bili spremni da ga postave", i ocenio da je to diskriminacija novinara na koju novinarska udruženja ćute. 

(EKSKLUZIVNO/AUDIO) ŠOKANTAN RAZGOVOR JEREMIĆA SA MILOVIM SAVETNIKOM: Je*asmo majku Srbiji i Crnoj Gori!

Prema njegovim rečima, problem u Srbiji je nedostatak kritičke javnosti, jer postoji samo "histerična gomila čija je tema samo histerija prema (predsedniku Aleksandru) Vučiću i koja ne vidi nikakav drugi problem". 

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je u istoj emisiji da snimak Jeremića pokazuje kakav je njegov odnos bio prema državi u kojoj je obavljao značajne državne funkcije i na čiji račun se "sprdao". 

(FOTO) AFERA "JE*ASMO SRBIJU" DRMA OPOZICIJU! Piper izneo ŠOKANTAN podatak: Jeremićevi ljudi PRETE NOVINARIMA ZBOG OBJAVLJENOG SNIMKA!

On je ocenio da Jeremića apsolutno ne interesuje interes države, "nego samo da li može za sebe nešto da ostvari", i dodao da emitovanje snimka govori o tome da unutar opozicije u Srbiji postoje ozbiljni sukobi između Dragana Đilasa i Vuka Jeremića.

Vesić je rekao da Đilas s vlasnikom kablovskog operatera Draganom Šolakom ima medije i kompanije u Crnoj Gori, a da je snimak "deo borbe u opoziciji da ostane samo jedan". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 4 godine

Jedna soba je bila namenjena za DJV da pijan vrti klupu iznad glave....

Marko

pre 4 godine

Da li postoji veći uvlakac i ljigavac od ovog Krstića ??

Lazni Bot

pre 4 godine

Jeremic je debil ali ovaj iz rektuma velikog vodje je jos veci.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija