• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

06.07.2019

17:30

ŠIPTARSKI UBICA U NEVIĐENOJ PANICI! Fljorim Ejupi tužio Vučića Nemačkoj!

Politika

ŠIPTARSKI UBICA U NEVIĐENOJ PANICI! Fljorim Ejupi tužio Vučića Nemačkoj!

Podeli vest

Šiptarski terorista Fljorim Ejupi tužio je nemačkim vlastima predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer je ovaj rekao da postoje osnovane sumnje da je Ejupi povezan sa ubistvom lidera SDP Olivera Ivanovića

Advokat Mahmut Haljimi rekao je za prištinske medije da se Fljorim Ejupi obratio pravosudnim organima u Nemačkoj i prijavio Vučića.

- Ejupi je obavestio nemačku policiju da ga srpski mediji povezuju sa atentatom na Ivanovića. Bezbednosni organi Nemačke su mu rekli: 'Ne uznemiravajte se oko ovog slučaja, mi se bavimo srpskim vlastima. ' Oni će se oglasiti povodom ovog slučaja u sredu uveče ili u četvrtak... - rekao je Haljimi, a prenosi 'Gazeta ekspres'.

 

Prikrivanje tragova zločina

Sve je ovo u funkciji da se zatvore pukotine koje su u Prištini i u Tirani otvorene podacima koje je izneo Vučić

Božidar Spasić


Komentarišući ovu vest, bivši operativac DB Božidar Spasić kaže da je posle Vučićevog otkrića da srpske vlasti znaju ko je i kako ubio Ivanovića, nastala panika u Prištini i Tirani.


- Ejupi je sklonjen na sigurno, a postoje podaci da ga zajedno čuvaju šiptarski i nemački obaveštajci. U obaveštajnim krugovima se govori da je Ejupi u 'sigurnoj kući', u jednoj vojnoj bazi kod Frankfurta. U stvari, on je u mišjoj rupi, a i radi se o licu koje nikako ne bi umelo samostalno da smisli navodno akciju o tužbi za klevetu. Sve je ovo u funkciji da se zatvore pukotine koje su u Prištini i Tirani otvorene podacima koje je izneo Vučić - zaključuje Spasić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Ama, ne trzaj se , to samo poštar zvoji ! idi, brzo se umij !

Marcco

pre 4 godine

Nemačka je, nakon što je Hrvatska pristupila EU, tražila i dobila izručenje Zdravka Mustača, načelnika UDBA za kojeg imaju dokaze da je znao i rukovodio likvidacijom nekih ustaških imigranata... Sada to isto radi Nemačka, i ne samo sada, već zadnjih 30 godina.

grof01

pre 4 godine

buhuhahahahha U tolikoj panici da je njemačkim vlastima tužio Picoustog znajući da će se provesti istraga i o njegovom eventualnom učešću u tom ubistvu, Picousti zna sve i već odavno je u panici zbog koje je takodje već odavno šizofren ;)

Ludi Milojko

pre 4 godine

Pa kao sto rekoste, ovaj lik je lice koje ne moze samostalno nesto da izvede zbog njegove intiligencije a to znaci da nije ni mogao da izvede napad na Olivera, uostalom pitanje je zasto je njegova supraga toliko brzo sklonjena sa kosova i zasto su dan pred ubistvo tamo se pojavljivalu ljudi koji su govorili ruski....pokusaj da se krivica prebaci na shiptare ne uspeva, strane sluzbe pocinju da dobijaju dpjaze da je ipak ubistvo naruceno iz srbije, da li jr mafija u pitanju ili drzava jos uvek se nezna

DEDA RAKA

pre 4 godine

Nekada je bila izreka - OZNA SVE DOZNA - a sada kad dozna BIA - sleduje robija. Prpa bato !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija