• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

07.07.2019

10:16

VELIKA ALBANIJA JE VELIKO S*ANJE - NEMA NIŠTA OD TOGA! Dačić žestoko odbrusio Ediju Rami!

Politika

VELIKA ALBANIJA JE VELIKO S*ANJE - NEMA NIŠTA OD TOGA! Dačić žestoko odbrusio Ediju Rami!

Podeli vest

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić sočno je odgovorio albanskom premijeru Ediju Rami, poručivši mu, koristeći njegov rečnik, da je "velika Albanija - veliko s*anje"!


Na Raminu poruku da Srbija ne treba da se oseća ugroženo zbog sporazuma Tirane i Prištine o zajedničkoj spoljnoj politici jer u regionu treba prestati sa "istim starim s*anjima iz prošlosti", Dačić je jasno poručio šta misli o namerama Albanaca:

- Raminim uličarskim rečnikom rečeno: "velika Albanija" je veliko s*anje! Od toga nema ništa! Ili bismo mogli da poslušamo taj njegov savet, pa da sutra Ministarstvo spoljnih poslova Srbije donese odluku o zajedničkoj spoljnoj politici Beograda i Banjaluke. Ramu ću da podsetim da Priština nema samostalnu spoljnu politiku, jer su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije. Prema tome, gospodin premijer je trebalo da sa Beogradom postigne taj sporazum i siguran sam da se zbog toga ne bi osećao ugroženo, već bi video kako se ide napred - rekao je Dačić.

UZVRATIO ISTOM MEROM! Dačić pozvao bugarskog diplomatu na razgovor!

Kako je objasnio, zabrinutost ne treba da izaziva Rama i njegova "lupetanja", već ćutanje međunarodne zajednice na plan Prištine i Tirane o stvaranju "velike Albanije", koji se više i ne krije.

- Umesto da vode EU i jasno iskažu svoje stavove, evropski zvaničnici se ponašaju kao da su duhovne vođe sa Tibeta, pa sada oni duhovno promišljaju o problemima kontinenta, a niko da kaže ništa konkretno o tome šta treba da se uradi - izjavio je Dačić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
fark

pre 4 godine

krmaca il velika svinjetina jedino to mozez da budes i imas lik na krmacu i na svinjetinu Dacice

UB

pre 4 godine

Ustaše iz principa nisu zaboravile sr.nja sa Gavrilom pa vratili u Jasenovcu pa sigurno neće ni Hrvati ni Bošnjaci ni Albanci da zaborave ona sr.nja sa Miloševićem pa će i oni zajedno da vrate? Srbima će logično ko i uvek za sve neko drugi biti kriv? Nego kada ćete početi da kukate i kmečite zbog Branitelja i za slovo B koliko kmečite i za slovo U?

PREPORUKA REDAKCIJI

pre 4 godine

Hranu iz narodne kuhinje svakog dana uzme 11.250 Beograđana Prosečna plata u Hrvatskoj skoro duplo veća nego u Srbiji Rekordan rast BDP-a: Hrvatska ima 4,7% najveći rast u EU MIGRACIJSKI PREOKRET Povratak Hrvata - lani kući došlo 26.000 ljudi ''Baby boom'' Najveći plus u zadnjih deset godina: Lani u Hrvatskoj rođeno 791 dijete više nego 2017. "PREKORAČENJE OVLASTI" Smijenjen biskup koji je zabranio misu na Bleiburgu NEZAKONITA ODLUKA Slovenski sud: Thompsonov koncert nije se smio zabraniti JAHTING ORGIJE NA JADRANU: Devojke iz Srbije i BIH tražene jer se prodaju i za KOMAD NAKITA, TORBICU ILI ODEĆU! Zarade i po 35.000 evra za noć, na palubama se šmrče kokain do besvesti, tablete viagre žvaću kao bombone... NEMA EMA TAKVOG NARODA: OVO JE TAJNA HRVATSKOG NARODA I po ovome smo jedinstveni u svijetu! SAVJEST NA NAPLATI? NITKO NIJE OBJAVIO?! ZLOČINAC SE RAZNIO BOMBOM USRED VUKOVARA: Bio je odgovoran za rušenje katoličke crkve u Borovu.

Kažu

pre 4 godine

Kosovski mini Hag ima spisak od 5000 srpskih zločinaca a sada je digao optužnice za srpske generale koji su dobili poruku od države da ne napuštaju Srbiju! Kolinda je otvorila najveći i najlepši vojni muzej u ovom delu Evrope muzej Domovinsokog rata i to u Karlovcu a u 8mesecu se otvara vodotoranj u Vukovaru u kojem će biti muzej Oluje a naredne godine najveći od svih "Istrojski muzej pobedničke hrvatske vojske u Zagrebu" u kojem će biti dokument potpisane predaje srpske vojske hrvatima u Glini 8.8.95g da ga gledaju svi turisti iz celoga sveta i Srbije! Logično odmah su Srbi pisali grafite u Splitu "ubi srbina bez J" tako da srpski mediji pišu o grafitima a ne o Kolindi i pobedničkom muzeju ko šta su i "tukli Srbe u RH" samo da se ne piše da se u Vukovaru izručeni srpski zločinac razneo sa bombom eto kuka se i dok hrvatski i albanski vojnici na vojoj vežbi u RH pevaju i slave....

Michael

pre 4 godine

Jebu vas, jebu. Bit ce prije velika Albanija, nego velika Srbija. Jovica (IVica) moze sisat kurac cijelom svijetu, glumiti majmuna kojeg nitko ozbljno neslusa.

miroslav moric

pre 4 godine

sr.nje da ili ne sipci nas deru g.dacic ko musa jarca svojevremeno

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Jadni mi sa ministrom spoljnih poslova koji u javnoj komunikaciji ima takav rečnik!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija