• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.07.2019

11:00

ĐURIĆ: Vučić ima podršku svakog člana SNS!

Politika

ĐURIĆ: Vučić ima podršku svakog člana SNS!

Podeli vest

Aleksandar Vučić je kamen temeljac SNS, uživa podršku svakog člana te stranke, koja ne želi da razmatra opciju njegovog odlaska sa mesta predsednika, rekao je potpredsednik naprednjaka Marko Ðurić povodom najave njenog lidera da bi naredne godine mogao da se povuče sa čelne pozicije

 

- Mi u SNS vidimo predsednika Vučića kao čoveka koji je kamen temeljac naše stranke. On uživa podršku svakog člana i ne želim da razmišljam u drugom pravcu osim da nastavimo zajedno da se borimo i da radimo ono što smo radili od 2008. godine - rekao je Ðurić za TV Pink.

On je podsetio da je Vučić rekao da podržava i voli SNS i da će to nastaviti da radii u budućnosti.

Dodaje da je teško izdržati svakodnevni pritisak i negativnu klimu, da se na društvenim mrežama i u pojedinim medijima pojavljuje "pljuvački cunami na Vučića" sa gomilom laži.

- Čovek se trudi, bori, radi, ulaže sebe i onda svakog dana bude suočen sa najmonstruoznijim napadima i na njegovu porodicu i na njega lično. Neko smatra da udarajući na članove porodice može da ga politički oslabi. To malo ko može da izdrži - zaključio je Ðurić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Zato je i jačina ove stranke, prava i stvarna.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija