• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.07.2019

13:28

ĐILAS HTEO DA BUDE "BAJA", A ISPAO TEŠKI PAĆENIK! Bronzanim košarkašicama odneo falš krune, misli valjda da je i dalje predsednik KSS!

Politika

ĐILAS HTEO DA BUDE "BAJA", A ISPAO TEŠKI PAĆENIK! Bronzanim košarkašicama odneo falš krune, misli valjda da je i dalje predsednik KSS!

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas hteo je da glumi baju, pa je ispao teški paćenik

Vođa takozvane srpske opozicije sinoć je dokazao koliko može nisko da se padne, kad ti je važno samo da ispadneš "faca", a ne razmišljaš koliko si ustvari jadan.

On je, naime, sinoć nabavio neke krune, najverovatnije na buvljaku, i odneo ih u hotel bronzanim srpskim košarkašicama, među kojima je i njegova "velika ljubav" Ana Dabović koji očigledno ne može da preboli.

Đilas je košarkašice posetio van svakog protokola, bez pitanja i konsultacija sa Košarkaškim savezom Srbije, jer valjda misli da je i dalje predsednik ove organizacije. Što i nije tako čudno, jer i inače često gubi kompas.

Naravno, s njim je išao i večiti prilepak Igor Velimirović, koji je fotografisao "dodelu kruna", pa sad to "slobodni" mediji puštaju kao "veliku vest". Nisko i jadno. Paćenički.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Sad ce Vucic morati da ih ugosti sve sa prenosom na pinku sa zlatnim krunama kao niko u blizoj istoriji Srbije i da im Vucicevic igra sa klupom iznad glave Palma u minicu i sve zabavlja DJ Žeks.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17