• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.07.2019

11:31

HARADINAJ OPET LAŽE! Zabranio ministru Vulinu i lekarima sa VMA da posete KiM!

Politika

HARADINAJ OPET LAŽE! Zabranio ministru Vulinu i lekarima sa VMA da posete KiM!

Podeli vest

Ministru odbrane Aleksandru Vulinu i delegaciji Ministarstva odbrane i Vojnog zdravstva nije dozvoljeno da posete Kliničko-bolnički centar Kosovske Mitrovice, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Kako navode, delegacija Ministarstva odbrane i Vojnog zdravstva nije dobila dozvolu da poseti KBC Kosovska Mitrovica i pored toga što je prošle nedelje Ramuš Haradinaj predsednici Vlade Srbije rekao da je lažna vest da je Priština svim srpskim zvaničnicima uskratila dozvolu za posete tzv. Kosova.

U odgovoru koji je stigao iz Prištine navodi se samo da "nisu u mogućnosti da pozitivno odgovore na zahtev".

"Još jednom se pokazalo da Ramuš Haradinaj laže", navedeno je u saopštenju.

Priština je, navodi se, još jednom prekršila Briselski sporazum, a ovoga puta su se na listi zvaničnika koji ne mogu na KiM, pored ministra Vulina, našli i lekari.

Iz ministarstva navode da je planirana poseta imala isključivo humanitarni karakter i da su predstavnici ministarstva i VMA sa čelnicima KBC Kosovska Mitrovica nameravali da razgovaraju o unapređenju saradnje koju ta institucija poslednjih šest godina ima sa VMA i daljoj pomoći tom medicinskom centru u kome se leče i Srbi i Albanci sa KiM.

U delegaciji su bili ministar Vulin, načelnik Uprave za vojno zdravstvo, brigadni general dr sci. med. Uglješa Jovičić i predstavnici VMA - načelnik VMA, pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević i načelnik Sektora za lečenje docent, dr sci. med Nenad Ratković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 4 godine

šta ste očekivali od ubice, dilera, teroriste, da govori istinu. nek se čuvaju svedoci njegovih lazi. da ih neprofitna mrak, kao svedoke koji su trebalo da svedoče pred haškim sudom.

zoran

pre 4 godine

Što nije išao 1999 pa da ni posle 20 godina ne dobije dnevnice kao veliki broj rezervista, nego baš sad mu se prohtelo da ide. Bolje neka već jednom objasni ko je i zašto pobio gardiste u Topčideru i kada će da odsluša celu predvojničku obuku. Pozdrav tetki što mu kupila stan od 200m2 i sredila da ne služi vojsku.

Giša

pre 4 godine

Što se čudite čovjek se ppmaša ko u svojoj državi koja je za njega nezavisna.Greška se prije napracila što mu je to dozvoljeno.Sada se ne može bog zna šta uraditi.Naročito mi sami.Ovi veliki što mas "podržavaju' neće da se zamjeruju ovima što nas ne podržavaju i to je to.A oni bi mogli bez velikih problema da riješe za24 sata taj problem.Dovoljno da podnesu naši dole zahtjev zaxhanitarnu pomoć i ovi da ispoštuju međ.pravo i eto ih na Kosovo pa polako na tenanexrješavati krizu i status.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija