• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2019

19:28

ĐURIĆ: Albanija poligon za plasiranje lažne države!

Politika

ĐURIĆ: Albanija poligon za plasiranje lažne države!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je veceras da Priština pokušava državama koje nisu priznale nezavisnost KiM da "podvali kukavičje jaje" kroz priču o zajedničkim diplomatsko-konzularnim predstavništvima sa Albanijom

Ðurić je to rekao povodom sve češćih najava zvaničnika Prištine i Tirane o zbližavanju zajedničke spoljne politike i ambasada.

Prema njegovim rečima, u tom slučaju bi Albanija, koja je međunarodno priznata država, bila korišćena kao poligon za plasiranje "lažnih diplomata, lažne države".

(FOTO) DAČIĆ: Srbija ozbiljno shvata bezbednost novinara!

- Postoji značajna razlika - Srbija i Crna Gora su bile jedna država, a Albanija je odvojena država od Srbije. Bilo bi neprimereno da neko razmatra mogućnost da sa jednim delom Srbije ima zajedničku diplomatsku delatnost - rekao je Ðurić za TV Pink.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Priština preko Albanije do željenog cilja.

Mladen

pre 4 godine

Pa covece ti si direktor nicega i pricas nesto. Usuti bolje ti je prodali ste sve a sad predstavljas kao kosovo a ne mozes ni uci tamo. Samo nastavi sa nacionalizmom i ostacemo bez icega. Zalosno.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija