• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

12.07.2019

09:40

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Nećeš više pljačkati ni mene, ni Srbiju, niti ćeš zarad svojih bolesnih interesa terati celu Srbiju da plaća ceh tvojih ucena, reketa i političkog dilentatizma!

Politika

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Nećeš više pljačkati ni mene, ni Srbiju, niti ćeš zarad svojih bolesnih interesa terati celu Srbiju da plaća ceh tvojih ucena, reketa i političkog dilentatizma!

Podeli vest

Vlasnika Televizije Pink Željko Mitrović uputio je Draganu Đilasu otvoreno pismo koje prenosimo u celosti:

Sve je krenulo tako sto sam ja govorio istinu i rekao da je Đilas secikesa, tapkaroš i lopovčina, najgore i najcrnje kategorije, ali potpuno nove i nepoznate generacije, nabrušen i ostvaren RTS-ovskom krađom, zbog koje svi ćutimo iz kako-takvog pijeteta prema pokojnom Tijaniću i drugim polu-nevinim akterima najveće pljačke Srbije u poslednjem stoleću, a još tada sam rekao da je dragi Điki, predvodnik najveće kriminalne grupe i predvodnik krda volova i ostale marve, koja svoje jadno političko i polu-kupljeno matematičko obrazovanje, čeznu unovčiti i učiniti korisnim samo u cilju dodatnog pljačkanja naroda i Srbije bez osvrta na posledice, koje danas svi, ali svi u Srbiji razumeju i shvataju! 

To ne znači ništa drugo osim da jedino dragi Điki nije razumeo da đavo uvek dođe po svoje, pa su mu danas svi koji ga osuđuju krezubi, neobrazovani i sendvičari! 

Dobro.....Vidi bitango jedna lopovska, pa nećeš više pljačkati ni mene, ni Srbiju, niti ćeš zarad svojih bolesnih interesa terati celu Srbiju da plaća ceh tvojih ucena, reketa i političkog dilentatizma....

Ili će Srbija postati normalna zemlja u kojoj svi imaju istu šansu ili ćeš ti bitango lopovska nastaviti tamo gde si stao, sa sve tvojom sarajevskom plaćeničkom fejk tviter gerilom koja danas Srbiju proglašava srebreničko-genocidnom, ali dok je normalnih i zdravih u Srbiji, to Điki moj dragi NEĆE PROĆI, možda, sa svojom krađom Srbije možeš i nastaviti, u šta ja lično ne verujem, ali tek kad Srbiji i građanima vratiš sve pare koje si oteo i prokockao na prevare na koje si nas primoravao i terao u brako-razvodnim parnicama i svim drugim lopovlucima kao i finansiranju korupcije i kupovinu onog jadnika iz Dveri i ostalih pogubljenih skotova koji ne samo da ne znaju šta je ideja koja se zove Srbija, već ne znaju ni sta je čast, ponos i dostojanstvo! 

Neću ti više pisati bitango jedna lopovska, od sada samo sud, advokati i tužilaštvo! 

Željko Mitrović, neko ko se trudi i daje sve od sebe da pomogne svim socijalno ugroženim kategorijama, ali i progonitelj i noćna mora svih lopova, kretena i bitangi poput tebe! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vt

pre 4 godine

Tako je. Samo psovačkim rečnikom može da se rasture protivnici režima. Samo tako j* im majku.

SS

pre 4 godine

Hahahaha,kakvo li je tek zatvoreno pismo,ako uopšte postoji,jer čova se ne sekira i dalje radi po svome ili po nekom dogovoru,jer očito mu nemogu ili neće ništa.

Skandinavac

pre 4 godine

Oduzeti Djikiju sve i naterati ga da ode u izgnanstvo isto sto je on uradio Bgoljubu Karicu pa da vidi kako je bilo Karicima

milo

pre 4 godine

pa ovo bi trebalo da radi pravosude a ne z.mitrovic .Ali oni ne hapse nikoga nego samo pisu li pisu anarod stavljaju u neke nedoumice .Gde je ovde drzavna vlast ????????????????

RINGISPIL

pre 4 godine

Rijaliti se nastavlja. Tamo neka LUNA je dobila od mitrovica hiljade i hiljade evra PITAM OTKUDA a Djilas ista govedo u zutom pakovanju. Alal Srbijo moja.

cinjenice

pre 4 godine

Rapali narkoman i ubica, sa sinom ubicom da drzi nekom moralne pridike.

Zeljo

pre 4 godine

Ti si željko mitrović human ka što je mladić human bio u Srebrenici

kiza

pre 4 godine

Lopov o lopovu, baraba o barabi. Eto nam nove zadruge. Šljam i jedan i drugi

Ljubica

pre 4 godine

Znam da nećete objaviti komentar ali moram da napišem: Muka mi je više od Mitrovićevih otvorenih pisama, njegove moći i nadmoći

mihajlo

pre 4 godine

Počeo davno očekivani kraj , još samo da i državni organi budu ažurniji.

Milisav

pre 4 godine

Šta sve čovek mora da radi da bi spasio dete...

Igor Z

pre 4 godine

Rece narkoman izmedju dve doze smrkanja kokaina.

jooca

pre 4 godine

Dobro, smiri se, popi lekiće. Eto, možeš i ti da gaziš po pešačkim prelazima...zaslužio si.

Maki

pre 4 godine

Mitrović: "Da ne dođe slučajno ponovo Điki, bolje da vas pljačka ovaj sada... bolje plaća"

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija