• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.07.2019

13:53

(AUDIO) RAZOTKRIVAMO LICEMERJE LAŽNE ELITE! Ovako je novinarka Svetlana Lukić napadala Đinđića!

Politika

(AUDIO) RAZOTKRIVAMO LICEMERJE LAŽNE ELITE! Ovako je novinarka Svetlana Lukić napadala Đinđića!

Podeli vest

Novinarka Svetlana Lukić, vrla opozicionarka i urednica političke radio emisije Peščanik govorila je 2002. godine sve najgore o tadašnjem premijeru Zoranu Đinđiću, a sada po gotovo istom scenariju napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića

I u ovom snimku pokazano je licemerje lažne elite, kako se danas nazivaju pojedinci koji su u to vreme bili na vlasti ili bliski njoj. 

Te 2002. godine, novinarka Svetlana Lukić govorila je:

- Đinđić ode da slavi Novu godinu u Brazilu, ali nam neće nedostajati, snimio je kviz sa Milankom Karić!

A u nastavku, Lukićeva dodaje:

- Đinđić misli da smo mi slabići i sporaći, ne shvata da ide u pogrešnom smeru i da ga sledi sve manje ljudi!

Lažna elita, dakle, uvek bolje zna od naroda koji glasa. Toliko su bezobzirni i bahati!

(AUDIO) U SRBIJI SE ISTORIJA PONAVLJA! Evo kako je lažna elita htela da ZAUSTAVI ZORANA ĐINĐIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dosta sa elitom

pre 4 godine

Sta ima veze sto skolovani ne glasaju za Vucica? Njih ionako nema ni 2%, a i ne izlaze na biralista. Valjda je bitnija vlast, od zelje za podskom elite? Logicno je da akademik NIKAD nece ici na Vucicev miting i jesti senvic, isto kao sto i ovaj sa sendvicom nikad nece biti akademik.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija