• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MUP

15.07.2019

14:28

POLICIJA SE OGLASILA POSLE ĐILASOVE "POSETE": Za njega važe ista pravila kao i za sve građane Srbije, POLITIČARI TREBA DA PRESTANU DA VRŠE PRITISAK NA ISNSITUCIJE!

Politika

POLICIJA SE OGLASILA POSLE ĐILASOVE "POSETE": Za njega važe ista pravila kao i za sve građane Srbije, POLITIČARI TREBA DA PRESTANU DA VRŠE PRITISAK NA ISNSITUCIJE!

Podeli vest

Policijska uprava za grad Beograd saopštava da su navodi predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da su mu policijski službenici danas saopštili da nemaju saznanja da se vodi istraga protiv njega apsolutno netačni

Predsednik navedene stranke danas je sam pristupio u prostorije PU za grad Beograd navodeći da je pročitao u novinama da ga traži policija i da je došao da vidi o čemu se radi, pošto uskoro putuje u inostranstvo. 

Istom je predočeno da će, ukoliko za tim bude potrebe, biti uredno pozvan da da izjavu, u skladu sa standardnim procedurama koje su, podsećamo, iste i za njega kao i za sve druge građane Republike Srbije. Sem navedenog, policijski službenici su mu saopštili i da je za sve druge informacije potrebno da se obrati tužilaštvu. 

Napominjemo da su policijski službenici odgovorili u skladu sa važećim propisima, s obzirom da po zakonima nisu ovlašćeni da daju informacije o detaljima iz istraga, niti o toku istih, te shodno tome ovakva obaveštenja nisu ni davali. 

Ovim povodom, Policijska uprava za grad Beograd apeluje na pojedine političare da prestanu da vrše pritisak na institucije i iznose netačne navode.   


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Veoma konfuzna i konfliktna ličnost, Đilas dira svoju sudbinu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija