• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

16.07.2019

16:11

NA KRAJU ĆE SE I POTUĆI! Jeremićevi insistiraju na tome da Savez za Srbiju nije Đilasov, dok se Đilasovi prave ludi: 'Šta? Ne razumemo ništa!

Politika

NA KRAJU ĆE SE I POTUĆI! Jeremićevi insistiraju na tome da Savez za Srbiju nije Đilasov, dok se Đilasovi prave ludi: 'Šta? Ne razumemo ništa!

Podeli vest

Jeremićevi uvređeni zbog teksta u kojem se SzS naziva Đilasovim, dok se Đilasovi simpatizeri prave da ne razumeju šta je problem

Miloš Pavlović, odbornik iz Narodne stranke koju vodi Vuk Jeremić i onaj isti koji se “proslavio” tako što je u "opasadi" gradske skupštine od strane Boška Obradovića i njegovih sledbenika pretio ženi i zamahivao rukom na nju, žestoko se uvredio jer su mediji Savez za Srbiju nazvali “Đilasovim Savezom za Srbiju”.

On je takvo izveštavanje opisao kao navijačko, tendeciozno i jako loše. Na njegov komentar odgovorio je novinar SzS Slobodan Georgiev, onaj isti koji je svojevremeno na Tviteru Srbiju nazvao fašističkom tvorevinom i pretio rečima "sve ćemo mi vas u logore".

- Šta si rekao? Ništa te nisam razumeo – napisao je zbunjeni Georgiev.

- Tekst je tendenciozan i navijački jer se privatizuje Savez za Srbiju u jednoj osobi što je netačno i loše, a i pokazuje nameru pisca jer nije prvi, već ko zna koji put, takvog rezonovanja i obraćanja – pojasnio je Pavlović u nastavku rasprave.

Foto: printscreen Twitter

Advokat Vladimir Gajić koji se priklonio Jeremićevoj stranci, stao je u odbranu Pavlovićevog stava, nazivajući autorku teksta, u kojem se Savez za Srbiju naziva Đilasovim, starim “lobistom”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amer

pre 4 godine

Jeremicu samo izjavljuj koliko je Srbija potrosila na rakete, koje netrebaju, zato je Makron dosao da uzme pare, neke pare neidu u drzavnu kasu. Samo objavi 100 miljona EU , je potroseno, I zasta Jos su dali pare.

mihajlo

pre 4 godine

Ovakav splet događaja se i očekivao, od početka nisu funkcionisali dobro, razjeđinjilo ih ko će biti glavni.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija