• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2019

15:28

VULIN ODUVAO HARADINAJA: Porediti Beograd i Prištinu je isto kao kad porediš EU i Islamsku državu!

Politika

VULIN ODUVAO HARADINAJA: Porediti Beograd i Prištinu je isto kao kad porediš EU i Islamsku državu!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je danas na izjavu premijera privremenih institucija u Prištini Ramuša Haradinaja i poručio da naoružavanje Vojske Srbije nije opravdanje za pravljenje paravojske na KiM

 

Pravdati namere prištinskog rukovodstva da naprave paravojsku, opremanjem i naoružavanjem Vojske Srbije je kao da poredite EU i Islamsku državu, ocenio je Vulin.

- Srbija se oprema i naoružava, ne da bi pretila, već da Srbima niko ne preti - naglasio je Vulin u pisanoj izjavi komentarišući strahovanje Haradinaja zbog toga što Srbija kupuje novo oružje i njegovu konstataciju da "pristup dela međunarodne zajednice u odnosu na dijalog sa Beogradom povećava potrebu Prištine da nabavi naoružanje".

AKO SRBIJA NE PRIZNA KOSOVO, KUPUJEMO ORUŽJE! Ramuš Haradinaj ponovo PRETI RATOM!

Vulin je upozorio da svako ko bude pomogao Prištini da se naoružava - svesno preuzima odgovornost za zlo koje mora da nastane kada se teroristima da teško oružje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 4 godine

Ovaj se totalno pogubio. Nema ništa u glavi, jer da ima ne bi lupao gluposti. Ratni huškač iz 90-tih ponovo luduje. Zar nam trebaju teroristički napadi i bombe po gradovima? Jel' treba da se islamski ratnici obruše na Srbiju? Lako je njemu, kad zagusti opet će tetka da mu kupi stan negde gde se ne puca.

VLADO

pre 4 godine

E sto vam se govno napuhalo opet kao 90 ti godina. Opet trazite belaja pa poslije kukate.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija