• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

19.07.2019

17:24

PRVO DONEO ODLUKU O KOREKCIJI GRANICE, PA PODNEO OSTAVKU! Ovo je poslednje što je Haradinaj uradio kao premijer!

Politika

PRVO DONEO ODLUKU O KOREKCIJI GRANICE, PA PODNEO OSTAVKU! Ovo je poslednje što je Haradinaj uradio kao premijer!

Podeli vest

Prva odluka usvojena na današnjem sastanku Vlade tzv. Kosova bila je ovlašćenje za predstavljanje tzv. Kosova u Radnoj grupi za reviziju i ispravljanje granice sa Crnom Gorom

Radna tela se imenuju na osnovu Zajedničke deklaracije predsednika od 16. februara 2018. godine, koja predviđa osnivanje Zajedničkog radnog tela za preispitivanje i ispravljanje granične linije u jednom od sektora.

DOSIJE HARADINAJ! KIDNAPOVAO, MUČIO I KLAO CIVILE! Evo zašto ZLOTVOR RAMUŠ treba da ROBIJA!

 

Radna grupa će biti Državna komisija za održavanje i održavanje državnih granica i, ako je potrebno, biće podržana dodatnom ekspertizom u sprovođenju dodeljenih zadataka.

 

Podsetimo, na kraju sednice Vlade tzv. Kosova Haradinaj je saopštio da podnosi neopozivu ostavku, a kao razlog je naveo to što je dobio poziv da da iskaz pred Specijalnim sudom u Hagu, u svojstvu osumnjičenog za ratne zločine.

(VIDEO) HARADINAJ DAO OSTAVKU! Hag ga sumnjiči za zločine nad Srbima na KiM!!!

 

- Podnosim neopozivu ostavku sa pozicije premijera Republike Kosova. Želim da vam se zahvlim na ukazanom poverenju i podršci. Razlog je taj što sam dobio poziv od Specijalizovanih veća u Hagu kao osumnjičeni - kazao je na zasedanju Vlade Haradinaj, prenosi Radio Slobodna Evropa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17