• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2019

14:42

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Đilase i Obradoviću, neka vaši nasilnici nastave da vređaju, nećete me slomiti!

Politika

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Đilase i Obradoviću, neka vaši nasilnici nastave da vređaju, nećete me slomiti!

Podeli vest

Nasilnici iz Đilasovog Saveza za Srbiju nastavljaju da sprovode svoju politiku mržnje prema ženama. Posle pretnji premijerki Ani Brnabić silovanjem obdarenim Afroamerikancem, prebijanja novinarki Pinka, fizičkog napada na predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković i brojnih drugih mizoginih uvreda i napada na račun pripadnica slabijeg pola, sada im se na meti našla i članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković


Nebojša Aleksić, jedan od bliskih saradnika Dragana Đilasa, uputio je seksističke i najmizernije uvrede na Tviteru na račun Biljane Popović Ivković.

Popović Ivković je, nakon toga, upitala Dragana Đilasa i Boška Obradovića da li se stide i da li su uvrede, mržnja i poniženje žena njihova politika? Ona se zapitala i da li se tako obračunavaju sa neistomišljenicima uz poruku da je neće slomiti.

Popović Ivković je okačila i sliku koju je Nebojše Aleksića okačio početkom ovog meseca, a na kojoj se vidi njegov prijateljski zagrljaj sa Draganom Đilasom, a na slici se nalazi još jedan ženomrzac iz Saveza za Srbiju - Željko Veselinović koji je pozivao na silovanje premijerke. P

Popović Ivković je okačila i sliku iz poslednje kampanje, imajući u vidu da je Aleksić bio na Đilasovoj odborničkoj listi na beogradskim izborima, što jasno pokazuje njihovu bliskost.

Niti Dragan Djilas, niti bilo ko iz Saveza za Srbiju, nije se ogradio od uvreda njihovog partijskog saborca Nebojše Aleksića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Nasilje ove oprobane ekipe nad ženama ne prestaje.

mihajlo

pre 4 godine

Kako vas nije stid, napadate nejaku ženu, treba vas prijaviti organima reda.

mihajlo

pre 4 godine

Ko im govori istinu u lice, odmah im nije po volji.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija