• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.07.2019

23:59

AMBASADA VELIKE BRITANIJE: London pažljivo prati događaje na Kosovu

Politika

AMBASADA VELIKE BRITANIJE: London pažljivo prati događaje na Kosovu

Podeli vest

Britanska ambasada u Prištini saopštila je večeras da pažljivo prati političke događaje na kosovskoj teritoriji nakon što je Ramuš Haradinaj podneo ostavku na mesto premijera privremenih prištinskih institucija.

Iz britanske ambasade su za Radio Slobodna Evropa saopštili da su upoznati da je Haradinaj pozvan od Specijalnog tužilaštva, ali kažu i da je to "pitanje Specijalnog tužilaštva i da bi bilo neprikladno da se u ovom trenutku komentarišee".

Što se tiče mogućnosti organizovanja prevremenih parlamntarnih izbora, portparol ambasade Samuel Pais je rekao da o tome odlučuju prištinske institucije.

NEĆE SE IZVUĆI?! Haradinaj potvrdio da ide u Hag!


"Ustav Kosova pojašnjava proces koji treba pratiti u slučaju ostavke premijera, kao i objavu vanrednih izbora. Shodno tome, ovo je pitanje koje kosovske institucije treba da donesu", rekao je između ostalog Pais.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Šta li su mu engleski smradovi platili,obećali ili čak pripretili da ćuti,da ih ne spominje.Zato pomno prate jer su im ruke krvave zajedno sa bagrom iz EU.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija